شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۳۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۱ - ۰۹ تير ۱۳۹۵
همگام با سفر استاندار به شادگان:

رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان: وجود تبعیض فرصت های شغلی را از مردم شادگان گرفته است+عکس ها

صبحانه پرس: رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان گفت: وجود تبیعض فرصت های شغلی را از مردم شادگان گرفته است و مردم شادگان خواهان رفع تبیعض در حوزه اشتغال هستند.


صبحانه پرس- سپیده اسکندری- رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان گفت: وجود تبیعض فرصت های شغلی را از مردم شادگان گرفته است و.مردم شادگان خواهان رفع تبیعض در حوزه اشتغال هستند.

حجت الاسلام ناصری نژاد در دیدار دکتر شریعتی با مردم شادگان در این شهر، اظهار کرد: برای جوانان متخصص و تحصیل کرده ی شادگان سخت است که ببینند در حالی که آن ها بیکارند، جلوی چشم شان غیر بومی ها استخدام می شوند.

وی افزود: فولاد شادگان از سال 85 احداث شده اما هنوز به بهره بردرای نرسیده و فرصت های موجود شغلی را هم نیروهای غیربومی به دست می گیرند.

ناصری نژاد با اشاره به ظرفیت نیروی انسانی شهر شادگان اذعان داشت: شادگان در زمینه های مختلف، ظرفیت های بالایی دارد که نخستین ظرفیت آن، نیروی انسانی ولایت مدار است. نیروی جوان شادگانی در مسابقات قرانی رتبه های اول کشوری دارد و با کمترین امکانات رتبه های خوبی را برای خوزستان کسب کرده است.

وی یادآور شد: هر جا به شادگانی فرصت داده شده است، ظرفیت های خودشان را نشان داده اند. شادگان در تربیت نیروی انسانی، برخورد با مردم و احترام به مسئولین ونظام همیشه زبانزد بوده است.

نماینده مردم شادگان گفت: شادگان به شهر حسینیه ها مشهور است؛ و بیش تر منازل دارای حسینیه برای عزاداری مراسم اهل بیت هستند. مردم شادگان حتا از احتیاجات اولیه خود می گذرند تا در مراسم اهل بیت شرکت کنند.

ناصری نژاد بیان کرد: شهرستان شادگان تنها شهری است که هتل و مهمان سرا ندارد و منازل مردم مهمانسرا است چون مردم، مهمان رابه منزل می برند و هیچ کس در این شهر غریب نیست.

وی افزود: شادگان از نظر امنیت در رتبه بالایی قرار دارد و می تواند پذیرای سرمایه گذاران باشد. بندرشادگان یکی از ظرفیت های خوب شهرستان شادگان است که متاسفانه تعطیل شده است.

رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان با تاکید بر تخصیص حق آبه ی شهرستان و تالاب شادگان عنوان کرد: رودخانه کارون و جراحی از شادگان می گذرند ؛ شریان حیاتی شادگان رودخانه جراحی است اما رودخانه جراحی در شادگان خشک شده است و پساب صنعتی و کشاورزی وارد آن می شود که در این میان یک میلیون نخل از بین رفته است پس اگر بخواهیم حیات کشاورزی شادگان را حفظ کنیم بایدحق آبه را تامین کنیم و بر این اساس انتقال اب کارون به جراحی ضرورت دارد.

وی با اشاره به بحران شدید بی آبی در شهرستان شادگان گفت: بحران آب شرب، بحران جدی شادگان است. روستاهای شادگان آب ندارند و در عین حال، در بسیاری مواقع با قطعی برق مواجه اند که با وجود ظرفیت کارون و جراحی چنین جیزی قابل قبول نیست.

ناصری نژاد خاطرنشان کرد: اگر طرح های متعدد انتقال اب در راه های صعب العبور امکان پذیر است، پس احداث 30 کیلومتر کانال برای اتقال آب کارون به جراحی برای نجات شادگان، نباید غیر ممکن باشد.

وی با انتقاد از این که حق آبه ی شادگان و تالاب شادگان به شهر و تالاب نمی رسد، اظهار کرد: تالاب شادگان یکی از تالاب های بزرگ دنیاست که همه به اهمیت آن و تاپثیر آن در حفظ محیط زیست و ایجاد اشتغال واقف اند. در بالادست شادگان زمین های زراعی زیادی ایجاد شده و توسعه پیدا کرده که زه آب هایش به جراحی می رود و مردم به ناچار همین زه آب ها را به پای نخل ها می ریزند؛ لذا برای حفظ حیات شادگان، تالاب، نخلستان ها و زمین های کشاورزی، باید حق آبه ی شادگان داده شود و از ورود زه آب های بالادست به جراحی جلوگیری شود.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: مردم شادگان با مشکل آب شرب مواجه هستند و زندگی در این شرایط برای مردم سخت و دشوارشده است؛ مشکل فاضلاب سلامت مردم را مورد تهدید جدی قرار داده است؛ قطعی مکرر برق مردم شادگان را کلافه کرده است ؛ راه های مواصلاتی دارخوین به شادگان نزدیک ده سال است تکمیل نشده و تبدیل به قتلگاه شده است.

ناصری نژاد ضمن بر شمردن برخی ظرفیت های شهرستان شادگان، خاطرنشان کرد: زمین های کشاورزی، وجود 3 میلیون اصله نخل، دامپروری، آبزی پروری و شیلات ظرفیت هایی هستند که می توانند در پیش برد مسایل و مشکلات شادگان موثر باشد.

وی افزود: با وجود این ظرفیت های متعدد، شادگان با مشکلات زیادی مواجه اند و اگر این وضعیت ادامه پیدا کند، در چند سال آینده اثری از شادگان باقی نخواهد ماند.

رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان مشکل دیگر مردم شادگان را بیکاری داننست و گفت: بیش از 42 درصد از جوانان شادگان بیکارند و این زنگ خطری است که باید جدی گرفته شود.

ناصری نژاد به مشکلات حوزه ی شهری شهرستان شادگان اشاره کرد و اذعان داشت: شادگان و دارخوین در بحث خدمات شهری به دلیل امکانات کم و حتا عدم پرداخت حقوق کارکنان شهرداری، با بحران مواجه اند. خیابان ها، آسفالت، زیبایی و تمیزی شهر در وضعیت بدی قرار دارد و برای شهری که در سال 1308 صاحب شهرداری شده است، حیف است با این وضعیت روبرو باشد.

وی در خصوص وضعیت سلامت و بهداشت شهرستان شادگان بیان کرد: سلامت و امکانات پزشکی شهرستان شادگان در وضعیت اسفناکی قرار دارد و مراکز درمانی و بیمارستان های شادگان با مشکلات بسیاری از جمله کمبود امکانات و کمبود شدید کادر پزشکی روبرو هستند به نحوی که دیوار و محوطه ندارند و حیوانات متعددی در محوطه آن تردد می کنند.

وی تاکید کرد: در بحث آموزش و کمبود کادر آموزشی، شادگان ئر وضعیت نگران کننده ای قرار دارد که کمک ویژه ی مسئولین را برای حل این معضل می طلبد.


رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان: وجود تبیعض فرصت های شغلی را از مردم شادگان گرفته است+عکس ها

رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان: وجود تبیعض فرصت های شغلی را از مردم شادگان گرفته است+عکس ها

رییس مجمع نمایندگان استان خوزستان: وجود تبیعض فرصت های شغلی را از مردم شادگان گرفته است+عکس ها
نظرات بینندگان
آخرین اخبار