حمایت از بانوان کارآفرین در دستور کار شرکت شهرک های صنعتی خوزستان قرار دارد.
به گزارش صبحانه پرس؛ مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان خوزستان در نشست تخصصی با بانوان کارآفرین، صنعتگر و بازرگان در خصوص مجموعه فعالیت های شرکت شهرک های صنعتی و شرح وظایف تعریف شده شرکت در حوزه بانوان اظهار کرد: استان خوزستان دارای 70 شهرک ناحیه صنعتی است.
شرکت شهرک های صنعتی وظیفه تامین نیازهای سخت افزاری و نرم افزاری واحدهای صنعتی را به عهده دارد. نیازهای سخت افزاری از طریق ایجاد بستر مناسب سرمایه گذاری، تامین زمین، آب، برق،گاز، مخابرات و خیابان کشی تامین می گردد که تامین این نیازها سبب می گردد تا صنعتگران این حوزه بدون هیچ دغدغه ای به فعالیت های تولیدی خود بپردازند.
اخلاق محمدیان در ادامه افزود: حمایت های نرم افزاری از واحدهای صنعتی یکی دیگراز وظایف مهم شرکت شهرک های صنعتی است. در این حوزه می توان به توسعه فناوری واحدهای صنعتی اشاره نمود که کلیه واحدهای صنعتی در این زمینه مورد حمایت قرار می گیرند. حمایت های نرم افزاری در قالب برگزاری تورهای صنعتی، دوره های آموزشی، شناسایی شرکتهای دانش بنیان، شبکه سازی، برگزاری نمایشگاه ها و دیگر فعالیت های مرتبط به صنعتگران ارائه می شود که این نوع از حمایت ها سبب دوام و مانایی واحدهای صنعتی صنایع کوچک می گردد.
وی تصریح کرد:واحدها صنعتی بزرگ به تنهایی قادر هستند نیازمندی ها و مشکلات خود را برآورده سازند اما در خصوص صنایع کوچک، دولت به صورت ویژه واحدهای صنعتی کوچک را تحت حمایت خود قرار می دهد.
محمدیان در خصوص فعالیت بانوان صنعتگر و کارآفرین در شرکت شهرک های صنعتی گفت: تعداد زیادی از بانوان صنعتگر درون شهرک های صنعتی و بخش دیگری از آنان در خارج از شهرک ها مستقرهستند که این دسته از صنعتگران زیر چتر حمایت توسعه خوشه ای شرکت شهرک های صنعتی خوزستان قرار دارند. در بخش صنعت پوشاک باید گفت بانوان با حدود 112 نفرعضو بیشترین فعالیت را در این حوزه صنعتی به خود اختصاص داده اند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان خوزستان اذعان کرد: شرکت شهرک های صنعتی طرحی در جهت تاسیس مجتمع پوشاک را در دستور کار دارد که طراحی و مطالعات اولیه این طرح انجام شده است.
وی افزود: شرکت شهرک های صنعتی جهت راه اندازی پروژه برج پوشاک در انتظار پیش گام شدن بانوان کارآفرین می باشد تا با مشارکت بانوان فعال کارآفرین این مجتمع به بهره برداری برسد. مجتمع پوشاک با توجه به امکاناتی که دارد می تواند بستری مناسب جهت رشد و شکوفایی صنعت تولید پوشاک استان خوزستان باشد.
وی تصریح کرد: بانوان بازرگان، کارآفرین و صتعتگر با فعالیت های اقتصادی و صنعتی خود سبب بسترسازی جهت سرمایه گذاری، توسعه اقتصادی و رونق صنعتی استان خوزستان هستند که شرکت شهرک های صنعتی در تمام زمینه ها آماده ارائه خدمات لازم به آن هاست.
در ادامه نماینده انجمن پوشاک استان خوزستان مشکلات صنعتگران پوشاک را تشریح و افزود: هزینه های بیمه و دارایی بخشی از مشکلاتی است که سال ها تولیدکنندگان استان با آن دست و پنجه نرم می کنند وباید با حمایت شرکت شهرک های صنعتی این مشکل مرتفع گردد. یکی دیگر از مشکلات صنعت پوشاک خوزستان عدم وجود بستر مناسب جهت بازدید از واحدهای صنعتی مستقر در سایر استان هاست که این بازدیدها کمک شایانی به رونق و توسعه این صنعت در استان خوزستان خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان در خصوص بیمه واحدهای صنعتی گفت: واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی با 5 نفر کارگر می توانند از ظرفیت پرداخت 10 درصد حق بیمه سهم کارفرما بهره مند شوند. همچنین باید گفت واحدهای صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی از معافیت های مالیاتی بطور کامل برخوردار می باشند.
در ادامه بانوان صنعتگر و کارآفرین خوزستانی خواستار آن شدند که کارگاه های خانگی زیر مجموعه واحدهای صنعتی قرار گیرند و نیز تمامی نهادها و سازمان های استانی سفارشات تولید پوشاک اداری و سازمانی خود را به واحدهای تولیدی مستقر در خوزستان بسپارند.
همچنین در ادامه به سامان دهی بخش طراحی و تولید پوشاک مدارس اشاره و تاکید شد تا از حداکثر ظرفیت های لازم جهت توسعه این بخش استفاده شود.