جمعه ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶ | Friday , 12 September 2025
کد خبر: ۳۰۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۱۷ دی ۱۳۹۷

کاهش مرگ‌ومیر با پروتئین‌های جایگزین گوشت گاو

بررسی‌ها نشان می‌دهد متعادل ساختن مصرف پروتئین با منابع جایگزین می‌تواند از مرگ و میرهای مرتبط با رژیم غذایی بکاهد.
به گزارش آراس:جایگزین کردن گوشت گاو با دیگر منابع پروتئینی می‌تواند از مرگ و میر میلیون‌ها انسان در سراسر جهان که بر اثر نوع رژیم غذایی جان خود را از دست می‌دهند جلوگیری کند و از انتشار گازهای گلخانه‌ای نیز به میزان قابل توجهی بکاهد.

بررسی متخصصان انگلیسی حاکی از آن است که متوازن کردن مصرف گوشت و جایگزین کردن آن با منابع جایگزین پروتئینی می تواند با فوائد قابل توجهی برای سلامت و محیط زیست همراه باشد. همچنین صنایع پایدار غذایی و زندگی سالم بشر از طریق نوآوری‌های بیشتر در ارائه پروتئین‌های جایگزین، تولید دام و الگوهای مصرف مناسب‌تر امکان‌پذیر است. 

بررسی‌ انجام شده نشان می‌دهد برای ارتقای سلامت بشر خودداری از مصرف گوشت گاو و جایگزین کردن آن با دیگر منابع پروتئینی می تواند میزان مرگ و میر ناشی از رژیم غذایی را در سراسر جهان به میزان ۲.۴ درصد کاهش دهد و این رقم در کشورهایی با میزان درآمد بالا و متوسط حدود پنج درصد است.

پروتئین بدون چربی به منابع پروتئینی با میزان چربی پایین همچون گوشت مرغ، تخم‌مرغ، برخی از انواع ماهی‌ها، پنیر، شیر و خوراکی‌های دیگر اشاره دارد که می‌توانند از جایگزین‌های مناسب برای گوشت گاو باشند.
همچنین افزایش تقاضا در مصرف پروتئین می‌تواند فشار فزاینده‌ای را به محیط‌ زیست وارد کند. 
نظرات بینندگان