به گزارش آراس، هدایت الله خادمی، نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اعتراضات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه به دلیل عدم پرداخت حقوق، گفت: مجمع نمایندگان استان خوزستان تاکنون در این زمینه جلساتی را برگزار کرده و نامه هایی هم در این زمینه به مسئولان ذیربط ارسال کرده است.
وی افزود: مجمع نمایندگان استان و برخی دیگر از نمایندگان برای پیگیری و حل مشکلات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه تاکنون نامه ای به لاریجانی رئیس مجلس و همچنین نامه ای نیز به فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد ارسال کردند.
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس با بیان اینکه استاندار خوزستان نیز با جدیت پیگیر حل مشکلات کارگران شرکت نیشکر هفت تپه است، تصریح کرد: در جلسه ای که روز گذشته استاندار با جهانگیری معاون اول رئیس جمهور داشته، وی وعده داده که به زودی حقوق کارگران پرداخت و مشکلات آنها حل شود.
خادمی با بیان اینکه در اداره برخی از شرکت ها از مدیران غیرفنی و غیربومی استفاده می شود، تاکید کرد: این مدیران عمدتا حس وفاداری و ادامه فعالیت این شرکت ها را ندارند و عمدتا توسعه این شرکت ها را متوقف می کنند که همه این سوء مدیریت ها در نهایت باعث بروز مشکل برای شرکت ها می شود.