جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴ | Friday , 04 July 2025
کد خبر: ۲۹۴۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۳ آبان ۱۳۹۷
مدیرکل مدیریت بحران خوزستان تاکید کرد:

داشتن یک ستاد فرماندهی واحد در شرایط بحرانی ضروری است

کیامرث حاجی زاده گفت: ۱۳ مکان مدیریت بحران در استان ها در‌گذشته فعال بود اما همگی آن ها تعطیل شد که از دوسال پیش تاکنون تلاش کردیم این سالن ها را به چرخه اصلی بازگردانیم .
 داشتن یک ستاد فرماندهی واحد در شرایط بحرانی ضروری است

مدیرکل مدیرت بحران خوزستان گفت: فعال شدن سالن های مدیریت بحران در شهرستان و داشتن یک فرماندهی واحد از ضرورت ها در شرایط بحرانی است.

 کیامرث حاجی زاده روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی شورای مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد : مصوبات شورای مدیریت بحران پس از شورای تأمین لازم الاجرا است و تمامی شهرستان ها باید موارد تاکید شده را مو به مو اجرا کنند.

وی افزود: تمامی آمادگی ها و اطلاعیه ها بر اساس اخطاریه های سازمان مدیریت بحران و همچنین هواشناسی کشور برای پیشگیری از تلفات و خطرات احتمالی است و همکاران شهرستان ها باید توجه ویژه ای به این مسایل داشته باشند.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی اوقات مدیران در زمان بحران خارج از حوزه خدمت خود هستند که بی شک در صورت مشاهده چنین شرایطی بر اساس قانون با مدیران مربوطه برخورد می شود .
حاجی زاده تصریح کرد: تشکیل کارگروه ۱۸ گانه مدیرت بحران در شهرستان ها نیز از ضرورت ها است که باید فرمانداران در این زمینه اقدام جدی داشته باشند. 

وی گفت: استان خوزستان مشکلات عمده ای در زیرساخت ها دارد و مردم با ۱۰ میلیمتر بارندگی با مشکل جدی مواجه می شوند و باید مصوبات ستاد بحران را جدی تر بگیرند.

وی اظهار کرد: ما قصد مزاحمت برای دوستان نداریم اما مشکلاتی در استان وجود دارد که باید جدی گرفته شود.

وی تصریح کرد: شهردارها باید در شهرستان ها در زمان بحران پاسخگو باشند اما برخی از آن ها آیین نامه ها را جدی نمی‌گیرند .

حاجی زاده گفت: پاسخگوی اصلی هر شهرستان فرماندار است و پس از آن شهرداران باید به آیین نامه ها عمل کنند .

وی ادامه داد: بر اساس فرمایش و تاکید رهبر معظم انقلاب در زمان بحران حتی بخش خصوصی هم باید پای کار باشد .

وی گفت: یکی از ضرورت ها در استان داشتن یک فرماندهی واحد است که می‌تواند در شرایط بحرانی اوضاع را به خوبی کنترل کند.

وی گفت: ۱۳ مکان مدیریت بحران در استان ها در‌گذشته فعال بود اما همگی آن ها تعطیل شد که از دوسال پیش تاکنون تلاش کردیم این سالن ها را به چرخه اصلی بازگردانیم . 

حاجی زاده بیان کرد: فرمانداران باید پیگیر این سالن ها و تجهیزاتی که در آن سالن ها بوده، باشند چرا که در چنین شرایط بحرانی نیاز ضروری به این سالن ها احساس می شود .

وی اظهار کرد: سالن بحران اهواز به فرهنگسرای محله تبدیل شده که تاکنون موفق نشده ایم در خصوص بازگشت این سالن به یک سالن مدیریت بحران،  با شهرداری اهواز  به توافق برسیم .
 
وی گفت: اهمیت سالن چند منظوره مدیریت بحران از همه مسایل مهم تر است ؛ شهری که در بحث بارندگی ، دفع آب های سطحی ، سرریز فاضلاب و بحران های دیگر با مشکل مواجه است ، به این سالن های چند منظوره نیاز  ضروری دارد.

حاجی زاده تصریح کرد: در شهرستان ایذه نیز سالن بحران به کاربری قبلی بازگشته و باید سریع‌تر تعیین تکلیف شود. 

وی ادامه داد: سالن های بحران هفتکل ، رامهرمز ، شوشتر ، مسجد سلیمان ، هندیجان ، آبادان ، اندیمشک و بهبهان باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شوند.

جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با موضوع اخطاریه های هواشناسی مبنی بر پیش بینی بارش شدید, تگرگ صاعقه و وزش طوفان وتند باد لحظه ای در محل اداره کل مدیریت بحران در حال برگزاری است . 

نظرات بینندگان
آخرین اخبار