شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳ | Saturday , 07 June 2025
کد خبر: ۲۹۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۰۵ آبان ۱۳۹۷
محمدعلی خدری در نوشتاری نوشت؛

فقط كمی منصف باشيم

در خبری با عنوان پشت پرده علت برگزاري (كه احتمالاً نظر نويسنده "برگزار" بوده است) نشدن جلسه استضاح شهردار اهواز" در خصوص محمدرضا قنواتی مديرعامل سازمان پسماند شهرداری اهواز به نكته اي اشاره كرده است كه لازم است پاسخی مناسب جهت تنوير افكار عمومي و روشنگری اذهان شهروندان عزيز اهوازی دريافت نمايد تا حقيقت و واقعيت در فضاسازی های زرد ژورناليستی ذبح نگردد و قلم مقدس ابزار مطامع شخصی و باندی نشود.
آراس، هدف نويسنده اين مطلب چنين بوده است كه انتصاب مهندس محمدرضا قنواتي را به سمت مديرعاملي سازمان پسماند شهرداري را ره آورد يك نسب فاميلي بداند، حال آنكه بايد گفت كساني كه ذره اي با رويكرد مديريت كتانباف شهردار اهواز آشنايي دارند مي دانند كه ايشان جز سلامت كاری، تجربه و تخصص مرتبط ملاك ديگری برای انتصاب مديران خود ندارند.

با اين همه بايد گفت نويسنده مطلب مذكور ظاهراً كمترين آشنايي به سوابق "محمدرضا قنواتي" نداشته است يا دچار تغافل شده است.

محمدرضا قنواتي بيست و شش سال پيش با توجه به دارا بودن مدرك مهندسي عمران كه چندي بعد به كارشناسي ارشد ارتقاء يافت، به استخدام شهرداري اهواز درآمد و تا امروز در ده ها جايگاه كارشناسي و مهندسي و فني قرار داشته است كه معاونت عمراني منطقه پنج شهرداري به مدت ١٣ سال و يا نظارت مستقيم و هدايت پروژه پاركينگ طبقاتي طالقاني يك مُشت از خروار اين سمت ها بوده است. 

محمدرضا قنواتي چندين مقاله و پژوهش در خصوص مديريت شهري اهواز به نگارش درآورده كه با توجه به سوابق و تجاربي كه اندوخته مي توان او را يكي از كارشناسان مولف و نظريه پردازان مديريت شهري در اهواز دانست كه ضمنا از فرزندان همين آب و خاك و يك اهوازي متعصب نيز مي باشد. 

در فرصتي ديگر به عملكرد وی نيز در بخش اجرايي سازمان پسماند در كمتر از ٨ ماه گذشته خواهيم پرداخت، كه البته همين مختصر كافي بود تا براي افراد منصف ثابت شود كه انتصاب مهندس محمدرضا قنواتي؛ شايسته سالارانه وبر اساس يك عمر سلامت كاري و وجاهت و مقبوليت او در سازمان شهرداري بوده است.

انتهای پیام/
نظرات بینندگان
آخرین اخبار