
به گزارش آراس، عبدالرحیم کعب عمیر امروز دوشنبه در پنجاه و دومین جلسه شورای شهر اهواز اظهار کرد: با گذشت یک سال و نیم از عمر شورایشهر، باید گفت تا به این زمان بیشتر به موارد جزئی پرداخته شده است.
وی ادامه داد: شورا متولی شهر است، آیا وقت آن نرسیده که با دستگاههایی که اراضی دولتی را در اختیار دارند مثل شرکت نفت، بنیاد مستضعفان، بنیاد فرمان امام(ره) و سازمان مسکن در خصوص ساماندهی برخی امور مثل دست فروشان جلسه برگزار کنیم؟ ما متولی شهر هستیم اما اراضی دولتی در اختیار ما نیستند که بتوانیم بازار روز، بازار شب و جمعه بازار را راهاندازی کنیم.
عضو شورای شهر اهواز عنوان کرد: آیا وقت آن نرسیده که با پلیس راهور و قوه قضائیه جلسه برگزار کرده و در خصوص ساماندهی مسافربرهای شخصی و ایجاد امنیت و رفاه در این خصوص تصمیم گیری شود؟ آیا وقت آن نرسیده که با اداره ثبت و ادارات مربوطه مثل بنیاد مستضعفان جلسه برگزار کنیم و نسبت به سنددار کردن مناطقی مثل منبعآب، حصیرآباد، کوی رمضان، کوی علوی، بخشی از کوی فرهنگیان، ملاشیه، کوی مندلی و مناطق اینچنینی اقدام شود؟
وی در ادامه افزود: وقت این نرسیده که نسبت به انتقال و یا ایمن سازی خطوط انرژی و انتقال نیرو که شهر را به چند قسمت تقسیم کردهاند و ممکن است مشکلاتی را برای شهر به وجود آورند، تصمیمگیری شود؟ برخی خطوط نفت و گاز آماده انفجار در سطح شهر اهواز هستند.
کعب عمیر بیان کرد: به خاطر برخی خطوط فشار قوی از احداث پل عابر پیاده عاجز هستیم و علاوه بر این شاهد تلفات جانی و جسمی در برخی مناطق به دلیل این خطوط فشار قوی هستیم. ادارات و سازمانهای مرتبط با این مشکلات باید به تکلیف اجتماعی خود عمل کنند.
وی اظهار کرد: وقت آن نرسیده که تهدیدها، فرصتهای شهر و شهرداری اهواز را استخراج کنیم و در اختیار سه نماینده شهر و نماینده شورای شهر اهواز در شورای عالی استانها قرار دهیم تا این تهدیدها و فرصتها از این طریق به گوش مدیران کشوری برسند تا بخشی از مشکلات شهر اهواز حل شود؟ وقت آن نرسیده که وضعیت بحرانی آب و فاضلاب شهر اهواز را با مدیران مربوطه مطرح شود. خیابانهای در بیش از صد نقطه شهر اهواز طی بیش از شش ماه توسط شرکت آب و فاضلاب اهواز حفاری شده که مشکلات فراوانی را برای شهروندان به وجود آورده است.
این عضو شورای شهر تصریح کرد: نمایندگان مجلس یک سوم جمعیت شهر اهواز را در خود جای داده اند از این رو باید از ظرفیت تمامنمایندگان شهرهای استان در مجلس شورای اسلامی برای حل مشکلات شهر اهواز استفاده شود.
همچنین در بحث ریزگردها و وجود دو کانون فوق بحرانی کانون در اطراف شهر اهواز، باید از ظرفیت تمام نماینده های استان استفاده کرد.
انتهای پیام/