
به گزارش آراس، به نقل از روابط عمومی اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان خوزستان دکتر پریدار یکی از خیران نام آشنای مدرسه سازی این بار یک مدرسه برای دانش آموزان استثنائی در اندیمشک احداث و تکمیل کرد.
وی در مراسم افتتاحیه مدرسه 6 کلاسه استثنائی اندیمشک اظهار کرد: افتتاح این مدرسه با اولین سالگرد فوت پگاه فرزند دلبندمان همزمان و با ماه محرم نیز تلاقی دارد، انجام این کار پسندیده قطعاً از برکاتی است که امام حسين (ع) در طول تاریخ داشته است.
بنا به این گزارش، مدرسه 6 کلاسه استثنائی پگاه پریدار با زیربنای 800 متر مربع و 1700 متر مربع محوطه ساخته شد.
این پروژه به صورت مشارکتی احداث و یک میلیارد و 350 میلیون تومان برای ساخت آن هزینه شده است.
فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، محمد تقی زاده مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، مهندس رضایی مدیرکل نوسازی مدارس حجت الاسلام حسنی نوری امام جمعه اندیمشک، جهانگیری فرماندار جهانگیری، ممبینی رئیس مدارس استثنایی اندیمشک اعضا مجمع خیرین مدرسه ساز در این مراسم حضور داشتند.
انتهای پیام/