آراس: خوزستان از گذشته به عنوان یکی از قطب های ورزش کشور محسوب می شود و هرگاه ورزش این استان در شرایط خوبی قرار داشته باشد،ورزش کشورمان نیز حرفهای بسیار مهمی درسطح مسابقات بین المللی خواهد داشت.درحالی که به نظر می رسید ورزش خوزستان پس از پشت سرگذاشتن روزهای تلخ خود بار دیگر در مسیر عادی خود قرار گرفته است،صادر شدن یک دستورالعمل جدید از سوی وزیر نفت با آینده تاریکی روبرو شود.
براساس دستور زنگنه،شرکت های تحت پوشش وزارت نفت می توانند تنها 40 درصد در ورزش قهرمانی سرمایه گذاری کند.با کاهش شدید بودجه ورزش از سوی وزیر نفت،یکی از استانهای که در سطح کشور ضربات جبران ناپذیری خواهد خورد استان خوزستان است.ورزش خوزستان وابستگی شدیدی به شرکت های تحت پوشش وزارت نفت دارد.حرکت ورزش درخوزستان همزمان با کشف نفت در این استان آغاز شده است و می توان گفت ورزش در خوزستان بیش از یکصد سال قدمت دارد و می رود با اجرای بخشنامه وزیر نفت،این زحمات خیلی راحت به هدر برود.
انتظار می رفت با صدور این بخشنامه مهم،واکنش های سریعی از سوی مدیرکل ورزش و جوانان استان باشیم اما با گذشت بیش از 20 روز از صدور این بخشنامه هیچ عکس العملی از سوی افشین حیدری صورت نگرفته است.مدیرکل ورزش وجوانان استان باید هرچه سریع تر عواقب این بخشنامه را برای نمایندگان خوزستان درمجلس شورای اسلامی تشریح کند تا آنها با استفاده از اهرمهای نظارتی خود از اجرای آن جلوگیری کنند.اما مرد شماره یک ورزش خوزستان آنقدر برای خودش مسئله حاشیه ای درست کرده است که وقت لازم را برای رسیدگی به مشکلات اساسی ورزش استان نداشته باشد.
ورود مستقیم به مسائل تیمهای لیگ برتری فوتبال خوزستان باعث شده است،تمامی انرژی حیدری صرف تیمهای نفت مسجدسلیمان و استقلال خوزستان شود.حالا جامعه ورزش استان که از پیگیری افشین حیدری برای حل مشکل بوجود آمده توسط وزیر نفت قطع امید کردن چشم به استاندار خوزستان دوخته اند.
شریعتی که درهمین مدت حضورش در استانداری نشان داده است،توجه ویژه ای به ورزش دارد و می داند ورزش از چه جایگاهی در خوزستان برخوردار است،باید آستین های همت را بالا بزند و اجازه ندهد تنها دلخوشی جوانان خوزستان از بین برود.مرد اول اجرایی دولت در خوزستان با درمیان گذاشتن عواقب اجرایی شدن دستورالعمل وزیر نفت دراستان برای نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی از آنها برای منتفی شدن این دستور کمک بگیرد.شریعتی که از محبوبیت خاصی درمیان رییس جمهور و جهانگیری معاون اول رییس جمهور برخوردار است می تواند با استفاده از قدرت چانه زنی خود در حل این مشکل بزرگ استفاده کند.
ورزش تنها سرگرمی جوانان خوزستان است و استاندار خوزستان پس از برطرف کردن مشکل بوجود آمده از سوی وزیر نفت،باید با مذاکره با نمایندگان مردم خوزستان درمجلس شورای اسلامی و مشورت با وزیر ورزش و جوانان،فکری اساسی برای حل مسائل ورزش خوزستان کند.ورزش خوزستان بیش از حد در باتلاق حاشیه اسیر شده است و به نظر می رسد تغییر مدیریت آخرین راه حل برای برطرف کردن این مشکل اساسی باشد.