دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳ | Monday , 09 June 2025
کد خبر: ۲۷۸۹
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۱ - ۰۱ تير ۱۳۹۵

استاندار شدن دکتر شریعتی انتخاب ارزشمند دولت و مردم است

باید از فرزند خوزستان یعنی استاندار خوشفکر و بابرنامه خوزستان حمایت جدی بعمل آوریم تا توسعه همه جانبه در خوزستان تسریع یابد
سیدامیرحمزه موسوی دبیر استانی حزب اعتدال وتوسعه در جلسه شورای استانی حزب اعتدال و توسعه به انتخاب ارزشمند دکترشریعتی انتخاب دولت تدبیروامید و مردم شریف خوزستان پرداخت و یادآورشدند:اصولا مشارکت سیاسی از شاخصه های توسعه سیاسی و مولفه ای برای ارزیابی عملکردها و مردمسالاری دینی میباشد و بی شک آگاه سازی اعتمادسازی و رضایتمندسازی مردم توسط مسولان ارزشمند استان سرلوحه اموری قرار خواهد گرفت که بسیاری از دلواپسان مایل به موفقیتهای همسو با آن نیستند.

وی در مورد انتخاب دکتر شریعتی بعنوان استاندار خوزستان یادآورشد:هم اکنون افکارعمومی با موضوعات و تحولات جدی و جدیدی مواجهند و بالاخص معیشت مردم در راستای توسعه و رفاه اجتماعی بهمراه امنیت از دغدغه های مردم است که میبایستی با اتحاد و همدلی آحاد مردم و شایستگان در خوزستان همه موارد را تامین نماییم اکنون باید با همه توان استاندار خوزستان و مسولان فهیم و دلسوز استان را یاری کنیم.

 دبیر استانی حزب اعتدال وتوسعه ادامه داد: اکنون درشرایط حساس منطقه و درفضایی از همگرایی باید از فرزند خوزستان یعنی استاندار خوشفکر و بابرنامه خوزستان  حمایت جدی بعمل آوریم تا توسعه همه جانبه در خوزستان تسریع یابد دکترشریعتی مردی خوشنام.پرانرژی.بابرنامه و تحولخواه و مورد تایید دولت و مردم خوزستان هستند
نظرات بینندگان
آخرین اخبار