دکتر نبی الله خون میرزایی عضو شورای مرکزی ح حزب اتحاد ملت ایران اسلامی منطقه ی خوزستان در گفتگو با خبرنگار گروه رسانه آراس به سوال های
این گروه رسانه ای در خصوص انتصاب دکتر غلامرضا شریعتی به عنوان استاندار خوزستان پاسخ
داد که در زیر، از نظرتان می گذرد.
ا. پیام انتصاب استاندار بومی از سوی دولت به مردم خوزستان چیست؟
دولت با این انتصاب نشان داد که گوش شنوایی برای شنیدن درخواست های مردمی، و اراده ای قاطع برای پاسخگویی به مطالبات واقعی مردم دارد؛ بویژه اگر این مردم، خوزستانی های فداکار باشند. دولت روحانی برای خوزستانی ها عزیز بود، و با این انتصاب، عزیزتر شد.
دولت دهم با این انتصاب نشان داد که شایستگی و خلوص خدمت شمخانی، حسینی، بخشنده، میدری، کهرام، آوایی، جادری، افشانی، مقتدایی، رضایی بابادی، ... را در بدنه ی خود؛ و رضایی ها، فروزنده، ... را در سایر ارکان نظام، نادیده نگرفته و به فرزند شایسته ی دیگری از خوزستان، مسئولیت بسیار مهمی واگذار کرد.
دولت اعتدال با این انتصاب نشان داد که به نظر علما و روحانیون، نمایندگان مجلس و تشکل های سیاسی احترام می گذارد و دولتی واقع بین و عاقل است.
2. چه مسائلی و معضلاتی باید در اولویت استاندار جدید خوزستان باشد؟
مهم ترین اولویتهای پیش روی استاندار خوزستان؛ تکمیل، به روز رسانی و اجرایی کردن اسناد توسعه ی استان در همه ی زمینه ها، کمک به افزایش همگرایی ملی در میان نخبگان و جریانات سیاسی و اقوام مقیم استان، چاره جویی برای حل مشکل بیکاری با رویکرد کاهش سهم دولت در اقتصاد استان و میدان دادن به بخش خصوصی، استفاده ی بهینه از پتانسیل های برجسته و مزیتهای نسبی استان در زمینه های آب، کشاورزی، شیلات، صنعت، گردشگری، حمل و نقل، بهداشت و درمان ... ، ریشه یابی و چاره اندیشی برای حل مشکل ریزگردها، ارتقای جایگاه آموزش و پرورش و آموزش عالی، کاهش میل به مهاجرت از استان، است.
3- وظیفه نخبگان قومی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نسبت به همکاری و تعامل با نماینده عالی دولت در استان چیست؟
از نخبگان؛ به عنوان گروه های مرجع و تصمیم سازان و تصمیم گیران، انتظار می رود؛ اولویت ها و منافع جمعی را بر گرایش و سلیقههای شخصی ترجیح دهند و با تعدیل توقعات و انتظارات شخصی و گروهی، همپذیری و همکاری بیشتری با نماینده ی عالی دولت در استان بعمل آورند؛ خاصه که امروز، این نماینده؛ دکتر شریعتی فرزند پاک نیت و مردمدار آنها است.