يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۷۵۹۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۲۴ تير ۱۳۹۷
در آیین تودیع و معارفه مدیر کل جدید اداره کل تامین اجتماعی خوزستان مطرح شد:

صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی کارگران هستند

معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی گفت: سعی کرده ایم به دور از حاشیه با شرکای اجتماعی خویش کار کنیم و این مهم فقط در گرو مشارکت و تعامل با ذینفعان این سازمان میسر است.صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی شرکای اجتماعی یعنی کارگران هستند.
صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی شرکای اجتماعی یعنی کارگران هستند

آراس_شکوفه پایدار

آیین تودیع و تکریم مدیرکل سابق تامین اجتماعی استان خوزستان و معارفه مدیر کل جدید اداره کل تامین اجتماعی استان خوزستان، با حضور معاون حقوقی و پارلمانی، امام جمعه موقت اهواز،رییس مجمع نمایندگان و معاون امور استانها صبح امروز  24 تیر در سالن اجتماعات سازمان تامین اجتماعی استان خوزستان برگزار شد.


عبدالرحمان تاج الدین معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی در این آیین اظهار کرد:امروز سازمان تامین اجتماعی با بهره گیری از ظرفیت های همه سازمان ها و نهادهای حاکمیتی تلاش دارد بهتر از گذشته خدمات مناسب و گسترده تری را در راستای ماموریت های خود به جامعه و بهره برداران ارایه دهد. 

تاج الدین با اشاره به ارائه خدمات این سازمان به 40 میلیون بیمه شده در سراسر کشور گفت: سازمان مکلف به تامین 5 میلیون نفر از مستمری بگیران سازمان است.  امروزه این سازمان در پرتو حمایتها و هدایت های دلسوزان مجلس، دولت و قوه قضاییه امروز روی ریل خدمت خالصانه و صادقانه قرار گرفته است و میزان پرداخت مستمری بگیران فراتر از نرخ مصوب تورم در کشور قرار دارد.

 معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه هدف سازمان جلب رضایت مخاطبان و شرکای اجتماعی سازمان است گفت: سعی کرده ایم به دور از حاشیه با شرکای اجتماعی خویش کار کنیم و این مهم فقط در گرو مشارکت و تعامل با ذینفعان این سازمان میسر است.صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی شرکای اجتماعی یعنی کارگران هستند.

وی افزود: امسال سازمان تامین اجتماعی بودجه مصوبی که از هیات امنا دریافت کرد بالغ بر  100هزار میلیارد تومان را مصوب نمود. سازمان تامین اجتماعی سازمانی  درآمد هزینه ای است. هرماه سازمان تامین اجتماعی 6هزار میلیارد تومان پرداخت مستمری در کشور دارد.

تاج الدین عنوان کرد: در راستای توسعه خدمات تامین اجتماعی و بهینه کردن خدمات به ویژه با نگاه به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته در عرصه درمان در سال های اخیر دهها مرکز درمانی در نقاط مختلف کسور کلنگ زنی شد و به بهره برداری رسیده است.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار