شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۲۷۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۵

حسن‌وند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شد

آراس: رئیس و هیأت رئیسه کمیسیون انرژی انتخاب شدند و اعضا، فریدون حسن‌وند را به عنوان رئیس و حسین امیری و علی ادیانی را به عنوان نواب اول و دوم انتخاب کردند.
رئیس و هیأت رئیسه کمیسیون انرژی انتخاب شدند و اعضا، فریدون حسن‌وند را به عنوان رئیس و حسین امیری و علی ادیانی را به عنوان نواب اول و دوم انتخاب کردند.

 رئیس و هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس در اولین نشست این کمیسیون انتخاب شدند.
براین اساس، اعضا فریدون حسن‌وند را به عنوان رئیس و حسین امیری خامکانی و علی ادیانی‌راد را به عنوان نواب اول و دوم رئیس انتخاب کردند.

همچنین اسدالله قره‌خانی به عنوان سخنگو و کرم پور و خزری به عنوان دبیران اول و دوم کمیسیون انتخاب شدند.
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۰
0
0
برادرگرامی جناب آقای حسن وند: انتخاب جنابعالی را به عنوان رئییس کمیسیون انرژی به مردم شریف استان خوزستان ونمایندگان عزیز این استان درمجلس شورای اسلامی صمیمانه تبریک میگویم.خداوند شمارادرراه خدمت به کشورعزیزمان ایران موفق فرماید.دکترسلطانعلی بهمنی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار