شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ | Saturday , 07 June 2025
کد خبر: ۲۷۲۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۷
حجت الاسلام مجید ناصری نژاد در همایش روز جهانی مقابله با بیابان زایی:

اگر می خواهیم ایران بماند باید کارون بماند؛ کارون در حال مرگ است و این خطر بزرگی است

ناصری نژاد افزود: یکی از راه های کاهش آسیب به کشاورزان اختصاص معوض کشت به آنها است از این رو انتظار داریم که در راستای حمایت از کشاورزان این مساله تحقق پیدا کند.
دیدگاه های کارشناسان در نهال کاری و مرطوب سازی کانون های ریزگرد لحاظ شده است

آراس-شکوفه پایدار: حجت الاسلام مجید ناصری نژاد در همایش روز جهانی مقابله با بیابان زایی در اهواز  که پیش از ظهر امروز 28 خرداد 97 در سالن همایش گیت بوستان برگزار شد خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: در این برهه حساس مسئولیت شما بسیار سنگین است.

وی ادامه داد: خوزستانی که در گذشته به دشت سرسبز معروف بوده است امروز نگران آن هستیم که به بیابان تبدیل شود.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اصلی ترین موضوعاتی که برای مقابله با بیابان زایی باید لحاظ کنیم حفظ کشاورزان خوزستانی است. بسیاری از کشاورزان خوزستانی کشاورزی را کنار کذاشتند. این مسئله یکی از ماموریت های مهم جهاد کشاورزی است.

حجت الاسلام ناصری نژاد با انتقاد از اینکه زمانی که با کمبود آب مواجه می شویم اویل اقدام منع کشاورز از کشت را در نظر می گیریم عنوان کرد:به محض بروز مشکل، کشاورزان را از کشت محصول منع می کنیم که این کار به ضرر محیط زیست خواهد بود. در این زمینه کشاورزان مورد حمایت قرار نمی گیرند.

وی با اشاره به اینکه خوزستان با بحران جدی در حوزه کشاورزی و تامین آب روبه رو است بیان داشت: در حوضه مارون به دلیل مشکل جدی در تامین آب امکان کشت تابستانه نیست اما در سایر حوضه ها مانند کارون و کرخه امکان کشت وجود دارد. سازمان آب و برق خوزستان کشاورزان را از کشت تابستانه منع کرده و هیچ برنامه جایگزینی به آنها پیشنهاد نداده است.

ناصری نژاد افزود: یکی از راه های کاهش آسیب به کشاورزان اختصاص معوض کشت به آنها است از این رو انتظار داریم که در راستای حمایت از کشاورزان این مساله تحقق پیدا کند.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی، رودخانه کارون را در حال مرگ دانست و تاکید کرد: اگر می خواهیم با بیابان و ریزگرد مقابله کنیم باید خوزستان را نگه داریم، اگر می خواهیم ایران بماند باید کارون بماندکارون در حال مرگ است و این خطر بزرگی است. 

وی در پایان با قدردانی از دولت برای طرح انتقال آب از کارون به رودخانه جراحی در راستای حفظ نخیلات شادگان افزود: این طرح و طرح های دیگر مانند بیابان زدایی و مقابله با گرد و غبار زمانی محقق می شود که کارون زنده باشد. مردم همگی نگهبان کارون خواهند بود.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار