آراس- رئیس سازمان بهزیستی از ارائه لایحه سلامت روان به هیات دولت خبر داد و گفت: این لایحه از سوی وزارت بهداشت تهیه و برای تصویب به هیات دولت ارائه شده است.
انوشیروان محسنی بندپی عنوان کرد: امیدواریم لایحه سلامت روان بهزودی در دولت مورد بررسی قرار گیرد تا پس از تصویب نهایی برای تبدیل شدن به قانون به مجلس ارائه شود.
او افزود: سیاست متولیان باید به سمتی پیش رود که به بیماران روانی و مشکلات آنها بیشتر توجه شده و شرایط و امکانات بهتری برای آنها فراهم شود.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه ۲۳ درصد افراد ۱۵ تا ۶۰ سال دچار مشکلات روحی و روانی هستند، تاکید کرد: به همین دلیل باید تیم مددکاری و مشاوره را تقویت کنیم و بر همین اساس اقداماتی در سازمان بهزیستی در حال انجام است.
محسنی بندپی اظهارداشت: باید خدمات سلامت روان را در بسته طرح تحول سلامت و بسته بیمه خدمات سلامت لحاظ کنیم که اگر در شبکه نظام سلامت قرار گیرد و تجویز دارویی و روانشناسی را اجرا کنیم بسیاری از موارد بیماران روانی قابل پیشگیری است.
منبع: خبرگزاری مهر