يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۷۰۷۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۱۰ خرداد ۱۳۹۷

اهدای یک جلد شاهنامه اجدادی به میراث فرهنگی خوزستان

یک جلد شاهنامه فردوسی دارای قدمت با ویژگی‎های خاص تاریخی توسط خانواده‎ای در اهواز به اداره‎کل میراث فرهنگی خوزستان اهدا شد.
اهدای یک جلد شاهنامه اجدادی به میراث فرهنگی خوزستان

به گزارش آراس، امیر محمدی‎ دهدزی صاحب این شاهنامه نفیس و ارزشمند اظهار داشت: این شاهنامه به صورت موروثی از پدران و اجداد به ما رسیده و با توجه به قدمت زیاد، برگه‎های آن درحال فرسوده شدن بود.
 
او ادامه داد: از این رو تصمیم گرفتیم این شاهنامه را برای نگهداری بهتر به میراث فرهنگی خوزستان اهدا کنیم تا ضمن مرمت، آن را برای هرگونه بهره‎برداری و نمایش در موزه یا مکان‎ مربوط قرار دهند.
 
صاحب این شاهنامه ارزشمند قدمت آن را حدود 160 سال عنوان کرد و افزود: جلد چرمی با حاشیه ساده، چاپ سنگی، خط نستعلیق، گراورهای نقاشی‎شده به سبک مینیاتور و دارا بودن فرهنگ الفاظ نادره از ویژگی‎های برجسته این شاهنامه تاریخی است.
 
درخور ذکر است این شاهنامه تاریخی از سوی پرویز طلائیان‎پور، کارشناس اسناد و نسخ خطی بررسی و تأیید شد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار