شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۵ | Saturday , 26 July 2025
کد خبر: ۲۶۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور عنوان کرد:

۵ برابر دانش آموزان عادی برای دانش آموزان استثنایی هزینه می کنیم

قدمی ادامه داد: با کمک خیران مشکلات سخت افزاری را برطرف و با سیاست هایی که اعمال می کنیم هیچ دانش آموزی بیرون از مدرسه نخواهد ماند.
رییس سازمان آموزش و پرورش  استثنایی کشور گفت: ۵ برابر دانش آموزان عادی برای دانش آموزان استثنایی هزینه می کنیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان، مجید قدمی در حاشیه افتتاح سالن ورزشی کودکان استثنایی در اهواز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روند بودجه آموزش و پرورش استثنایی نشان می دهد که دولت قبلی تدبیر و امید تصمیم جدی بر حمایت از آموزش و پرورش استثنایی دارد.

وی افزود: به لحاظ اینکه گروه های مختلفی تحت پوشش ما هستند ناگزیر هستیم که نسبت به تأسیس این مراکز آموزشی اقدام کنیم.

 رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تصریح کرد: درکنار مرکز اوتیسم که در حال ساخت است در چنین منطقه ای در اهواز نیاز بود که چنین طرحی اجرا شود تا کودکان آسیب دیده ذهنی به ویژه دوره پیش حرفه ای و متوسطه حرفه ای بتوانند آموزش ببینند. 

قدمی گفت: شناسایی دانش آموزان با نیازهای ویژه نشان از عدالت آموزشی دارد که یکی ای شعارهای است که وزارت علوم می دهد.

وی اضافه کرد: در همین راستا توسعه فضاهای آموزشی و ورزشی به ویژه در مناطق محروم یکی از اولویت های اساسی ما است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: شناسایی دانش آموزان با نیازهای ویژه نشان از عدالت آموزشی دارد که یکی ای شعارهای است که وزارت علوم می دهد.

قدمی با بیان اینکه در حال حاضر ۵ برابر. دانش آموزان عادی برای دانش آموزان استثنایی هزینه می کنیم، اضافه کرد: نیازهای سخت افزاری ما در مناطقی مثل خوزستان به دلیل تورم و تراکم جمعیت بالا است و هم کار تشخیصی را دقیق تر انجام می دهیم و هم دانش آموزان بیشتری را شناسایی می کنیم.

وی بیان کرد: ما به دنبال این هستیم که گروه های هدف مان را به طور کامل از هم جدا شوند و در مدارس خاص تحصیل کنند.

رییس سازمان آموزش و پرورش  استثنایی کشور ادامه داد: با کمک خیران مشکلات سخت افزاری را برطرف و با سیاست هایی که اعمال می کنیم هیچ دانش آموزی بیرون از مدرسه نخواهد ماند.

 قدمی عنوان کرد: از ۱۵۷۰ مدرسه استثنایی در کشور تقریبا ۲۰۰ مدرسه خیر ساز است ولی گرایش خیران به سرمایه گذاری در مدارس استثنایی است و ناز از آن استقبال می کنیم.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار