يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۶۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

برگزاری آیین کلنگ زنی ۳ پروژه آبرسانی روستایی در شهرستان گتوند

آیین کلنگ زنی ۳ پروژه آبرسانی روستایی شهرستان گتوند با حضور نماینده مردم شهرستان های شوشتر، گتوند و عقیلی و جمعی از مسوولین محلی گتوند برگزار شد.
آراس: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان خوزستان از بهبود کمی و کیفی آب شرب ۲۶ روستای شهرستان گتوند خبر داد و گفت: با عملیات سازی ۳ پروژه آبرسانی روستایی در سطح شهرستان گتوند در بخش های عقیلی و مرکزی آب شرب ۲۶ روستای این شهرستان بلحاظ کمی و کیفی بهبود پیدا خواهد کرد.

درویشعلی کریمی در آیین کلنگ زنی پروژه آبرسانی به روستاهای آبید حاجی بابا و آبید علی باز اظهار کرد: عملیات حفر چاه عمیق و کارگزاری ۸ کیلومتر خط انتقال آب شرب تا هفته دولت به اتمام خواهد رسید و در فاز بعد عملیات تجهیز چاه اجرا خواهد شد.

کریمی یادآور شد: روستای آبید حاجی بابا ۶۹ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۳۵۶ نفر و آبید علی باز ۸۷ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۴۵۱ را تحت پوشش دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود و در آیین کلنگ زنی پروژه آبرسانی به روستاهای دشت درب علیا و امام محمدبن زید اظهار کرد: در این پروژه مخزن هوایی ۱۰۰ متر مکعبی احداث خواهد شد و عملیات کارگزاری ۱۰ کیلومتر خط انتقال آب شرب از فاز سوم مجتمع آبرسانی عقیلی شهرستان گتوند به اجرا درخواهد آمد.

کریمی ادامه داد: این پروژه در ۳ فاز تعریف شده است که در فاز اول ۶ روستا از نعمت آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند شده، در فاز دوم که در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید ۸ روستا و در فاز سوم ۶ روستا در ایام مبارک دهه فجر از نعمت آب شرب پایدار و بهداشتی بهره مند می شوند.

وی از بهبود کیفیت و افزایش فشار آب شرب اهالی شریف ۲۰ روستای تحت پوشش این مجتمع آبرسانی، با بهره برداری از این پروژه خبر داد.

کریمی یادآور شد: این ۲۰ روستا از توابع بخش عقیلی هستند و جمعیتی بالغ بر ۱۳ هزار و ۳۰۰ نفر را تحت پوشش دارند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود و در آیین کلنگ زنی پروژه آبرسانی به ۴ روستای بخش مرکزی شهرستان گتوند اظهار کرد: در این پروژه آب شرب ۴ روستای عباس آباد، سه پیرون، پل پرزین و میان پیلان پایدار خواهد شد.

وی افزود: حفر یک حلقه چاه فلمن و. کارگزاری ۷ کیلومتر خط انتقال آب شرب در منطقه کوهستانی و سخت گذر از جمله اقدامتی است که در این پروژه اجرا خواهد شد.

کریمی خاطرنشان ساخت: با بهره برداری از این پروژه در هفته دولت آب شرب اهالی شریف این ۴ روستا پایدار و بلحاظ کمی و کیفی بهبود می یابد.

گفتنی است ۴ روستای عباس آباد، سه پیرون، میان پیلان و پل پرزین از توابع بخش مرکزی شهرستان گتوند هستند و ۲۱۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۱۰۵۰ نفر را تحت پوشش دارند.


نظرات بینندگان
آخرین اخبار