يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۲۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۵

حضور ستاره لیگ برتر در پرسپولیس منتفی شد

سروش رفیعی که به شدت مورد توجه پرسپولیس ها قرار گرفته بود بعد از استعلام هایی که مسئولان باشگاه پرسپولیس گرفتند، مشخص شد حضور ستاره سرباز تراکتورسازی در این تیم منتفی است.
سروش رفیعی یکی از بازیکنان مورد علاقه کی روش که خدمت سربازی خود را در باشگاه تراکتورسازی پشت سر می گذارد، مورد توجه مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار گرفته بود. این بازیکن اما علاوه بر اینکه باید ادامه خدمتش را در تراکتورسازی پشت سر بگذارد، با باشگاه فولاد از گذشته قرارداد دارد.
با اینکه مسئولان پرسپولیس امید داشتند رفیعی با در دست داشتن کسری خدمت بتواند قبل از پایان فصل نقل و انتقالات به این تیم بپیوندد اما بعد از استعلام های لازم مشخص شد که این بازیکن حداقل تا نیم فصل باید در تراکتورسازی بماند و بعد از آن هم با فولاد قرارداد دارد. بدین ترتیب حضور رفیعی در پرسپولیس منتفی است.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار