
رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز ضمن بازدید از واحدهای مختلف کشتارگاه ومشاهده فرایند اجرایی وابراز خرسندی از اقدامات انجام گرفته به منظور ارتقائ وضعیت بهداشتی در این کشتارگاه گفت : سلامت جامعه ارتباط مستقیمی با تامین مواد غذایی سالم برای افراد جامعه دارد و در این بین پروتئین مصرفی اهمیت ویژه ای برخورداراست وگوشت قرمز یکی از مهمترین و با ارزشترین منابع تامین پروتئین است که جایگاه این فرآورده غذایی در سبدمصرفی خانوار از یک سو و موضوع آلودگی محیط زیستی واحدهای تأمین گوشت ازدیگرسو ، نظارت وبازدیدهای بهداشتی در خصوص کشتارگاه های دام به عنوان حلقه پایانی زنجیره دامپروری وعمده ترین عرضه کننده گوشت قرمز به بازار مصرف راضرورتی اجتناب ناپذیر نموده است.
مهندس شریفی تصریح کرد: تهیه و توزیع گوشت قرمز به دلیل فسادپذیری سریع باید در محیطی کاملا بهداشتی انجام شود و اگر در این امر مهم بی توجهی و مسامحه ای صورت گیرد سلامت مصرف کننده و به تعبیری بهتر سلامت جامعه به خطر می افتد .
شریفی ادامه داد:ازآنجا که کشتار گاه به مجموعه تاسیساتی اطلاق می شود که در آنجا دامهای کشتاری با مقررات شرعی، فنی و بهداشتی ذبح و به صورت لاشه(گوشت) تازه و سرد شده، تهیه و آماده میشود، نیاز به توجه ویژه ای از نظر رعایت اسانداردهای تعین شده از سوی وزارت بهداشت در خصوص شرایط کشتار وهمچنین شرایط بهسازی و بهداشتی بخشهای مختلف کشتارگاه ونیزبهداشت فردی کارگران وهمچنین بهداشت ابزار کار دارد و اگر در طی این مراحل مسائل و موازین بهداشتی رعایت نشود بقیه چرخه منجمد سازی و توزیع نیز دچار مشکل می گردد و سلامت شهروندان را به مخاطره می اندازد.
وی همچنین درکنار رعایت این مسائل توجه به دفع بهداشتی ضایعات و پسماند های کشتارگاه را به دلیل مستعد بودن آن از نظر تولید بو وایجاد آلودگی محیطی وهمچنین تجمع حیوانات ولگرد در اطراف کشتارگاه را بسیار ضروری عنوان و خاطر نشان کرد که با هماهنگی ایجاد شده بین مرکزبهداشت غرب وکشتارگاه دام اهواز ونیز استقبال مدیر عامل کشتارگاه از این بازدید از این به بعد بازدیدهای بهداشتی تشدید و نظارت ها نیز ازسوی کارشناسان این مرکز افزایش می یابد