يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۵۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۳ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
مدیرعامل موسسه جهاد نصر خبرداد:

۳۷هزار هکتار از اراضی توسعه ای کشاورزی استان ایلام برای نخستین بار احیا،نوسازی، تسطیح و به کشاورزان واگذار شد

از 50هزارهکتار طرح 550 هزار هکتاری که در استان ایلام قرار دارد، 30هزار هکتار از آن با آبیاری تحت فشار آماده بهره برداری می باشد.
۳۷هزار هکتار از اراضی توسعه ای کشاورزی  استان ایلام برای نخستین بار احیا،نوسازی و تسطیح و به بهره برداران واگذار  شد

آراس_شکوفه پایدار

یدالله شمایلی در جریان سفر معاون اول رییس جمهور به استان ایلام در گفتگو با خبرنگار آراس اظهار کرد: امروز با حضور معاون اول رییس جمهور 37 هزار هکتار از شبکه های فرعی و آبیاری تحت فشار به استان ایلام افتتاح خواهد شد. همچنین اراضی دشت عباس، عین خوش و فکه نیزافتتاح خواهد کرد. 

وی افزود: احیا و توسعه این اراضی که 50 هزار هکتار آن در استان ایلام قرار دارد و امروز 37 هزار هکتار آن بهسازی و نوسازی شده موجب رونق تولید و اشتغال خواهد شد.

مدیرعامل جهادنصر اعلام کرد: از این 50هزارهکتار طرح 550 هزار هکتاری که در استان ایلام قرار دارد، 30هزار هکتار از آن با آبیاری تحت فشار آماده بهره برداری می باشد.

شمایلی تصریح کرد: بخش اراضی دشت عباس هم دارای شبکه آبیاری ،زهکشی و تجهیز و نوسازی است. در منطقه عمومی عین خوش که حدود 11 هزار هکتار و منطقه عمومی فکه حدود 10هزار هکتار آبیاری تحت فشار است. این اراضی در گذشته کشاورزی صورت نمی گرفت و احیا ،نوسازی و تقویت خاک  این اراضی باعث کاهش آلودگی هوا و گردوغبار در منطقه عمومی ایلام و خوزستان خواهد شد.

مدیرعامل جهادنصر با بیان اینکه بخشی از پروژه 50 هزار هکتاری موسسه جهادنصر در استان ایلام  تا پایان سال و بخشی دیگر آن در فاز دوم طرخ 550هزار هکتاری اجرایی خواهد شد، گفت: حدود 54 هزار هکتار از طرح 550 هزار هکتاری در استان ایلام قرار دارد که در آینده بسیار نزدیک به اتمام خواهد رسید و به کشاورزان منطقه تحویل داده خواهد شد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار