يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۵۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۸ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۶

محمد کیانوش راد در گفتگو با آراس : دولت و نهادهای دیگر در سردرگمی و اختلافات مقصر هستند

دستگاه هاي اجرايي و نهادهاي بالا دستي حكومت،بايد مردم را در جريان تصميمات خويش قرار دهند.
مسئولان بدلیل مقصر بودن در معضل ریزگردها ،حقیقت را از مردم پنهان می کنند/دولت و نهادهای دیگر در سردرگمی و اختلافات مقصر هستند

آراس_شکوفه پایدار

پس از حادثه دلخراش غرق شدن نفتکش سانچی و جان باختن سی و دوتن از دریانوردان هموطن مان ، استمرار پدیده خانماسوز ریزگردها در استان خوزستان که منجر به تعطیلی مدارس و ادارات این استان شده است را می توان در صدر اخبار این روزها کشور مشاهده کرد.
 
این روزها حال مردم خوزستان خوب نیست. ریزگردها توانسته اند پای وزیر جهادکشاورزی ، معاون رییس جمهور و رییس سازمان محیط زیست کشور و نائب رییس مجلس شورای اسلامی را به استان خوزستان بگشاید. 

تعطیلی مدارس و ادارات اما تنها نسخه شفابخش مسئولان برای کاهش اثرات منفی ریزگرد بر روح و روان مردم استان خوزستان است. 

در این میان محمد کیانوش راد نماینده مردم اهواز در مجلس ششم معتقد است هر وقت از متخصصان و نخبگان بيطرف همه  جريانات سياسي ، در برنامه ريزي ها استفاده شود مي توان اميدوار بود كه مشكلاتي مثل كمبود آب و ريزگردها در استان هاي مورد اختلاف ، حل و فصل و رضايت مردم حاصل گردد. 

محمد کیانوش راد نماینده مردم اهواز در مجلس ششم در گفتگو با خبرنگار آراس با بیان اینکه مسولان به دليل مقصر بودن ، حقيقت را به مردم نمي گويند، اظهار کرد: اگر معلوم شود كه بي تدبيري ها و برداشت هاي بي رويه از رودخانه هاي خوزستان و يا بطور مسلم خشكاندن بخشي از تالاب هورالعظيم تقصير دولت ها بوده است ، آنوقت بايد پاسخگو باشند و جبران اينهمه مصيبتي را كه براي مردم خوزستان بوجود آورده اند ، جبران كنند.  

وی در پاسخ به  این سوال که آیا اراده ای در دولت دوازدهم برای مقابله با ریزگردها وجود دارد گفت: دولت بايد طرح جامع مبارزه با ريزگردها را تدوين و منتشر كند. مردم تنها امين حكومت ها نيستند،مردم مالک و صاحب سرزمين ، حكومت و دولت ها هستند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص وظایف مدیران دستگاه های اجرایی گفت: دستگاه هاي اجرايي و نهادهاي بالا دستي حكومت،بايد مردم را در جريان تصميمات خويش قرار دهند. 

کیانوش راد تصریح کرد: نماينده رهبري در خوزستان ، نمايندگان مجلس، مسوولان اجرايي از يكسو و مردم و نهادهاي مدني از سوي ديگر معترض اند. همين رويكرد در استان چهارمحال بختياري و اصفهان هم وجود دارد. علت اينهمه اختلاف چيست!

نماینده مردم اهواز در مجلس ششم بیان داشت: نگوييد فقط دولت،دولت و همه نهادهاي بالادستي در اين سردرگمي و اختلافات مقصر هستند. 

وی ادامه داد: هر وقت از متخصصان و نخبگان بيطرف همه  جريانات سياسي ، در برنامه ريزي ها استفاده شود مي توان اميدوار بود كه مشكلاتي مثل كمبود آب و ريزگردها در استان هاي مورد اختلاف ، حل و فصل و رضايت مردم حاصل گردد. 

 نماینده ششمین دوره مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت اطلاع رسانی در زمان وقوع ریزگردها در استان گفت: در رسيدگي  و اطلاع رساني آنقدر تعلل و اهمال مي شود تا جامعه را با التهاب روبرو  گردد. 

وی افزود: وزارت جهاد كشاورزي ، وزارت نيرو ، سازمان محيط زيست بايد ماهانه گزارش اقدامات خود را به نمايندگان ، مسوولان اجرايي استان ها و مردم و نهادهاي مدني گزارش نمايند. 

کیانوش راد با انتقاد از عدم اقدام جدی مسئولان خوزستان در خصوص صیانت از منابع آبی موجود گفت: آب در خوزستان هرچه هم كم باشد ، متاسفانه براي صيانت از همين مقدار آب كم هم در ميان مسولان استاني اقدام جدي نمي شود .

وی در پایان به قدرت نهادهای مدنی و شبکه های اجتماعی اشاره کرد و گفت: نهادهاي مدني و شبكه هاي اجتماعي قدرتشان از نماينده و استاندار و وزير بيشتر است. نهادهاي مدني اميد مردم هستند و با حساسيت و بدون ملاحظه مشكلات را مطرح و راه حل ارائه دهند.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار