يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۵۴۸۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۶

وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با آراس:برنامه ریزی ها برای شتاب بخشی به پروژه های آبرسانی و نهال کاری در حال انجام است

محمود حجتی : کانال آبرسان از رود کارون به طول 47 کیلومتر به عرصه‌های زیرگردها کشیده شده است که 20 متر مکعب در ثانیه آب به منطقه می‌رساند
ی

آراس_شکوفه پایدار

محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار آراس در خصوص  میزان رضایتمندی خود از روند اجرای طرح های مقابله با ریزگردها در استان خوزستان گفت: ضمن تقدیر از تلاش ها و زحمات موسسه جهادنصر در احداث کانال آبرسانی 47 کیلومتری به عرصه های فوق بحرانی جنوب شرق اهواز ، بر این باور هستم که بیش از ظرفیت اقدامات انجام شده باید تلاش کرد. برنامه ریزی ها و اقدامات برای شتاب بخشی به پروژه های آبرسانی و نهال کاری در حال انجام است با انجام این کارها امیدواریم در بلند مدت شاهد کاهش و حذف ریزگردها از این مناطق باشیم. 

حجتی  ساخت کانال 47 کیلومتری آبرسانی توسط موسسه جهاد نصر  در مدت زمان کم را یک شاهکار مهندسی خواند و افزود: این کانال از میان جاده، راه آهن، ده ها خط لوله نفت، گاز و آب عبور کرده که هرکدام مختصات ایمنی خود را می طلبد. 

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص تثبیت شن های روان در منطقه غرب اهواز نیز گفت: تا کنون 3500 هکتار از اراضی شن های روان در منطقه غرب اهواز مالچ پاشی شده است و عوامل اجرایی این طرح این آمادگی را دارند تا پایان سال این رقم را تا 12 هزار هکتار افزایش دهند. تنها راه تثبیت شن های روان اجرای پروژه مالچ پاشی است تا کانون ریزگردها در غرب اهواز نیز کنترل شود.

وی در ادامه عنوان کرد: رییس جمهور نیز روز گذشته عنوان کرد که کانال آبرسان از رود کارون به طول 47 کیلومتر به عرصه‌های زیرگردها کشیده شده است که 20 متر مکعب در ثانیه آب به منطقه می‌رساند و  طی دو روز آینده  به صورت کامل به این منطقه می‌رسد که با انتقال این آب هم منطقه مرطوب می‌شود و هم آب برای نهال‌کاری تامین می‌شود. 

نظرات بینندگان
آخرین اخبار