جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴ | Friday , 04 July 2025
کد خبر: ۲۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
فرمانده نیروی مقاومت بسیج رامهرمز خبر داد:

آغاز به‌کار قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در رامهرمز

فرمانده نیروی مقاومت بسیج رامهرمز گفت: قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در این شهرستان برای انجام خدمات فعالیت خود را آغاز کرد.

 حجت‌الاسلام امیر میر علایی امروز اظهار کرد: قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه باهدف محرومیت‌زدایی در شهرستان آغاز به‌کار کرده است و با جذب منابع مالی با سایر ادارات همکاری خواهد کرد.

وی ادامه داد: درزمینهٔ درمانی به‌زودی اولین درمانگاه تحت پوشش این قرارگاه ساخته خواهد شد و 4 سوله ورزشی را در سطح شهرستان افتتاح خواهیم کرد.

فرمانده نیروی مقاومت بسیج رامهرمز تصریح کرد: به‌زودی احداث یک زمین چمن مصنوعی را در سطح شهر آغاز خواهیم کرد و آمادگی داریم در صورت تأمین زمین توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) 30 باب منزل مسکونی را برای محرومان بسازیم.

وی افزود: کارهای ما واگذار به پیمانکار نیست بلکه همه‌ نیروهای پاسدار و بسیجی وارد کار خواهند شد و برای صرفه‌جویی در مصرف هزینه‌ها اقدام خواهیم کرد.

میر علایی تأکید کرد: در برنامه‌های بومی محله‌ای قرار است 2 پارک را سالم‌سازی کنیم و با ایجاد برنامه‌های فرهنگی مفید خانواده‌ها را دورهم جمع کنیم.

وی در پایان گفت: ما فقر فرهنگی در سطح شهرستان داریم و وظیفه‌داریم در سالم‌سازی محیط‌های تفریحی نیز کارکنیم و تحولی در وضعیت فرهنگی این شهرستان به وجود آوریم.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار