يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۵۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۱۷ دی ۱۳۹۶
استاندار خوزستان در جلسه شورای سلامت مطرح کرد:

میزان بروز سرطان در کشور و خوزستان نسبت به میانگین جهانی کمتر است

شریعتی گفت: با توجه به خشکسالی بی‌سابقه امسال و کاهش آب پشت سدها و رودخانه‌ها لازم است که کنترل‌های بهداشتی در ایستگاه‌های برداشت آب افزایش یابد
با توجه به خشکسالی بی سابقه امسال کنترل های بهداشتی در ایستگاه‌های برداشت آب افزایش یابد/میزان بروز سرطان در کشور و خوزستان نسبت به میانگین جهانی کمتر است

آراس_شکوفه پایدار

غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در جلسه شورای سلامت استان که امروز 17 دی ماه برگزار شد، با انتقاد از عدم حضور برخی از مدیران در جلسات شورای سلامت اظهار کرد: اهمیت سلامت در جامعه بر هیچکس پوشیده نیست و باید دستگاه‌های ذیربط مخصوصا آموزش و پرورش، محیط زیست و صنعت و معدن و تجارت در این جلسات شرکت کنند تا شرایط زندگی بهتری فراهم شود.

وی با اشاره به اجرای طرح کوهورت دکتر ساکی  در خوزستان آن را بسیار ارزنده و مفید دانست و گفت: مطالعاتی مانند این تحقیق که 15 سال زمان می‌برد، موجب اظهارات علمی می‌شوند و به علت تکرار این قبیل مطالعات است که می‌بینیم نتایج کشورهای پیشرفته سندیت پیدا می‌کند و همیشه محل تصمیم‌گیری برای برخورد با بیماری‌ها هستند ،لازم است اینگونه طرح ها حمایت شوند.
  
استاندار خوزستان با بیان اینکه اجرای طرح نابرابری در سلامت در تهران، اصفهان، و تبریز در حال انجام است و این طرح باید توسط شهرداری اهواز در دستور کار قرار گیرد، عنوان کرد: اینکه شهرداری تنها چند پل احداث کند در سلامت مردم تأثیرگذار نیست ، شهرداری‌ها باید مداخلاتی نیز در حوزه فرهنگی، اجتماعی و سلامت جامعه داشته باشند زیرا سلامت انسان‌ها مهم‌ترین موضوع در رفاه انسان هاست. 
  
وی افزود: در صورت اجرای این طرح در اهواز شهرداری ماهشهر و بندر امام نیز امکان دارند این طرح را دنبال کنند زیرا شهرداری این دو شهر توانایی اجرای چنین طرح‌هایی را دارند، در این صورت آن را به شهرهای دیگر استان تسری دهند. 
  
  
استاندار خوزستان  در رابطه با بحث سرطان اظهار داشت: دیدگاه برخی از مردم مبنی بر اینکه سرطان در کشور و خوزستان رو به افزایش است نادرست است اما خوشبختانه بنا بر مطالعات انجام شده مشخص شد که میزان بروز سرطان در کشور و خوزستان نسبت به میانگین جهانی کمتر است و در این خصوص نباید به مردم تشویش و نگرانی وارد کرد. 
  
رییس شورای سلامت استان به عوامل بروز سرطان اشاره کرد و گفت: عواملی مانند چاقی، کم‌تحرکی، نوع تغذیه و سبک زندگی و مسائل ژنتیکی در بروز سرطان تأثیرگذار هستند. 
  
استاندار خوزستان بیان کرد: توصیه می‌کنیم جهت آموزش پیشگیری از بروز بیماری‌ها دو سازمان توانمند به عنوان پایلوت انتخاب شوند و پس از آن طرح به تدریج تسری یابد.   
    
شریعتی در ادامه گفت: با توجه به خشکسالی بی‌سابقه امسال و کاهش آب پشت سدها و رودخانه‌ها لازم است که کنترل‌های بهداشتی در ایستگاه‌های برداشت آب افزایش یابد و کلرزنی به صورت مرتب انجام شود که آب و فاضلاب روستایی خوزستان باید این موضوع را مورد توجه قرار دهند. همچنین نسبت به لایروبی شبکه‌های فاضلاب اقدام کنند. 
  
استاندار خوزستان در پایان با اشاره به اینکه در فصل مهاجرت پرندگان به تالاب‌ها و رودخانه‌های خوزستان قرار داریم تاکید کرد: اداره‌کل دامپزشکی و اداره‌کل حفاظت محیط زیست باید کنترل بیشتری داشته باشند و از صید پرندگان جلوگیری کنند تا با مشکلات کمتری مواجه شویم. 
 

نظرات بینندگان
آخرین اخبار