
به گزارش آراس:
استاندار خوزستان به همراه فرماندار آبادان و خرمشهر از پایانه مرزی شلمچه بازدید کرد و نحوه ارائه خدمات برای زائران اربعین حسینی را مورد بررسی قرار داد.
در حاشیه این بازدید استاندار خوزستان دکتر غلامرضا شریعتی اظهار کرد: الحمدالله مواکبی از تمامی شهرهای استان و شهرداری های معین در جایگاه های خود مستقر هستند.
غلامرضا شریعتی افزود: در رابطه با پاکسازی مسیر خرمشهر تا مرز شلمچه با فرماندار خرمشهر گفتگویی داشتم و متذکر شدم که باید پاکسازی مسیر به نحو احسن انجام شود و شرایط حاضر به لحاظ نظافت غیر قابل قبول است.
استاندار خوزستان در رابطه با ترافیک و ازدحام وسایل نقلیه ای که در مرز به وجود آورده عنوان کرد: وسایل نقلیه برای نقل وانتقال زائرین باعث ایجاد ازدحام و مزاحمت هایی برای زائرین شده اند. مقرر گردید که طرح ترافیکی برقرار شود تا این مشکل رفع شود.
وی در خصوص روشنایی مسیر گفت: روشنایی پایانه مرزی شلمچه باید اصلاح شود و نیاز به نور کافی برای تردد ماشین ها و زائرین است.
همچنین در پایان وی خاطر نشان شد: الحمدالله کارها بسیار مرتب در حال انجام است و مشکل خاصی وجود ندارد و بنده از تمامی عوامل موجود اعم از مواکب داران، فرمانداران و شهرداران مواکب معین و همه مسئولینی که در چند ماه اخیر زحمت کشیده اند تشکر می کنم.
فرماندار خرمشهر در پاسخ به انتقاد استاندار خوزستان در رابطه با پاکسازی مسیر مرز شلمچه عنوان کرد: امروز با مستقر شدن شهرداران معین در جایگاه های خود نواقص مرتفع خواهند شد.