آراس_ شکوفه پایدار
دکتر علی حسین حسین زاده معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان در آیین تودیع و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز در ابتدا با تقدیر وتشکر از زحمات صادقانه دکتر ایدنی در این ۴ سال برای دکتر نظری در این سمت جدید آرزوی توفیق کرد.
به گزارش آراس حسین زاده معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان گفت: چند صباحی است که از انتخابات پرشور که باعث عزت و افتخار این کشور شده است میگذرد، ۴ سال فرصت پیش روی دولت تدبیر و امید است ومردم حجت را بر ما تمام کرده اند.
معاون سیاسی استاندار خوزستان با بیان اینکه مشکلات مردم فراوان است و در این ۴ سال پیش رو مردم از مسئولین توقع کار دارند، عنوان کرد: این افتخاری که برای این نظام فراهم شده در راستای حمایت و مشارکت مردم باید بدانیم، برای ارتقای شاخص هایی که در خور ملت ایران نیست همه باید تلاش کنیم، به عنوان معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان می گویم در این ۴ سال پیش رو شاخص هایی وجود دارد دست در دست هم دهیم و مشکلات مردم را برطرف کنیم. شاخص هایی در این منشور وجود دارد که نگران کننده است، که اگر برای بهبود آن ها تلاش نشود با بحران های اجتماعی روبه رو خواهیم شد.
حسین زاده با بیان اینکه در دوره های گذشته و در دولت های قبل نه تنها از ما استفاده نکردند بلکه برخورد هم کردند گفت: در پاسخ همیشه گفتم و الان هم می گویم دوره رقابت تمام شده است، تفاوت رویکرد اصلاح طلبانه با محافظه کارانه ( کلمه اصولگرایانه را بکار نمیبرم) در این موضوع ملموس است که ما به راحتی می توانیم با همه کسانی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی زحمت می کشند و خدمتگذار هستند در کنار یکدیگر مشکلات مردم را برطرف کنیم. هیچ بهانه ای پذیرفته نیست، مردم از ما کار می خواهند.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به عدم تناسب ساختارها و سازمان ها با تکالیف و وظایف شان اشاره کرد و گفت: این موضوع در بحث عملکردی باعث شده است تاثیرگذاری کارها در خوزستان قابل لمس نباشد. ساختار ها و برنامه هایی که در کشور دنبال می شوند برای همه استان ها طراحی و ابلاغ می شود، همیشه از مسئولین استان دفاع کرده ام و گفتم مسئولین استانی در مقایسه با هم ردیف های خود در سایر استان ها چندین برابر بیشتر زحمت می کشند.
وی افزود:جمعیت اهواز برابری می کند با تمام جمعیت یزد و قم. خوزستان دارای ۲۷ شهرستان است، تنوع وگستردگی موضوعات در این استان قابل مقایسه با استان های دیگر نیست.
حسین زاده به لزوم تنوع ابلاغ برنامه ها در سایر استان ها از سوی سیاستگذاران اشاره کرد و گفت: سیاستگذاران باید به این موضوع توجه کنند، نباید یک برنامه واحد را برای تمام استان ها ابلاغ کنند.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان به بحث رضایت اجتماعی اشاره کرد و یادآور شد: به دلیل وجود برخی از عوامل و مشکلات میانگین سطح رضایت اجتماعی در استان خوزستان نسبت به سایر استان ها کمتر است، عوامل چند می تواند تا این میانگین (همبستگی و رفاه اجتماعی) را پایین بیاورد، یکی از این بخش ها بخش بهداشت و درمان می باشد.
حسین زاده در پایان به اهمیت بخش بهداشت و درمان اشاره کرد و یادآور شد: بخش بهداشت و درمان مانند دیگر بخش ها نیست به دلیل فوریت و اهمیت اگر نقصانی در این حوزه رخ دهد بر این شاخص تاثیرگذار است. در این حوزه با توجه به کمبودهایی که در استان وجود دارد از دکتر نظری خواهش میکنم با جدیت بیشتری این موضوع را دنبال کند به خصوص در بخش سخت افزاری که استان خوزستان با کمبودهایی مواجه است. امیدواریم با کمک همه جهشی در بخش سخت افزاری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی وبهداشت و درمان داشته باشیم.