يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۳۵۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۲ مهر ۱۳۹۶
در آیین تودیع و معارفه شهردار اهواز مطرح شد:

کتانباف: خدمات شهری باید با رعایت عدالت و توسعه متوازن در بین مناطق شهری اهواز ارائه شود

وظیفه داریم که فاصله مناطق کمتر برخوردار را با مناطقی که برخورداری بیشتری دارند تنظیم کنیم.
کتانباف: خدمات شهری باید با رعایت عدالت و توسعه متوازن در بین مناطق شهری اهواز ارائه شود

آراس_ شکوفه پایدار


منصور کتانباف شهردار کلانشهر اهواز در جلسه معارفه خود ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل شهرداری اهواز بیان داشت: بار اصلی مسئولیت و اجرا به عهده آنان است  و نشان داده شده است در همه ادوار مختلف که هر چه موفقیت حاصل شده، حتما با تلاش این عزیزان و حضور مؤثر آنها بوده است.

وی ادامه داد: از حسن ظن اعضای شورای شهر اهواز که بار این مسئولیت سنگین را بر عهده من گذاشتند تشکر می کنم و امیدوارم توفیق داشته باشم تا بتوانم خدمتگزار و خادم مردم اهواز باشم و تأمین نیازهای شهر اهواز را با کمک همه شما عزیزان به مرحله اجرا دربیاورم.

کتانباف در خصوص برنامه‌ها و اولویت‌های شهرداری اهواز گفت:  امید است که بتوانم به اهداف برنامه‌های شهرداری جامه عمل بپوشانم و امانتی که بر دوش من گذاشته شده است را به سرمنزل مقصود برسانم.

شهردار اهواز  به اهداف کلان برنامه دوم توسعه شهرداری اشاره کرد و بیان داشت: اجرای برنامه ها ما بر این اساس خواهد بود؛ در مرحله اول احیای هویت ایرانی، اسلامی، اهوازی و تقویت جایگاه اهواز به عنوان خاستگاه ورود تشیع به کشور ایران از جمله این اهداف است. این هویت باید احیا و پررنگ شود تا بتوانیم در مسیر اهداف برنامه که بر اساس چشم‌انداز کشوری است، حرکت کنیم.

وی افزود: بهبود کیفیت خدمات شهری با رعایت عدالت توزیعی و توسعه متوازن در محلات و مناطق شهری، دیگر هدف کلان این برنامه است.

شهردار اهواز با بیان اینکه باید خدمات را به صورت عادلانه در محلات و مناطق شهری اهواز ارائه دهیم خاطرنشان ساخت: حتماً وظیفه داریم که فاصله مناطق کمتر برخوردار را با مناطقی که برخورداری بیشتری تنظیم کنیم.  ارتقای فضای سبز با رعایت توسعه یکپارچه و متوازن فضای سبز شهری و همچنین برون‌شهری یعنی کمربند سبز اهواز است.

کتانباف تصریح کرد:  طرح کمربند سبز اهواز دارای مساحتی 7 هزار هکتاری است که در این دوره می‌توانیم بخش اعظمی از آن را انجام دهیم. البته در دوره قبل نیز تنها با حمایت شهرداری و البته حمایت‌های استاندار وقت، حدود یک هزار هکتار از این کمربند سبز اجرایی شد که 800 هکتار آن اکنون موجود است. ارتقای سطح بهداشت و محیط زیست شهری و بهینه‌سازی شیوه‌های مدیریت پسماند شهری نیز از جمله این اهداف است. امروز پسماند شهری به عنوان یک طلای کثیف و یک ثروت مطرح است که باید به خوبی از آن بهره‌مند شویم و در این مسیر به خوبی حرکت کنیم.

کتانباف تصریح کرد: در اهواز توسعه و بهبود کمی و کیفی خدمات و حمل و نقل و ترافیک شهری اعم از اتوبوسرانی، تاکسیرانی، قطار شهری و دیگر امکانات مربوط به حوزه حمل و نقل مورد نیاز است. در این زمینه حتما باید در مسیر مناسب حرکت کنیم.  همچنین هدف دیگر استقرار نظام شهرداری الکترونیک در راستای ارائه خدمات بهتر، سریعتر، اقتصادی‌تر و عادلانه‌تر به شهروندان است.

وی افزود: توسعه آموزشی شهروندان در راستای ارتقای فرهنگ شهروندی و جلب مشارکت آنها از دیگر اهداف کلان برنامه دوم توسعه شهرداری است.  توسعه کاربردی، یکپارچه و پایدارمحور رودخانه کارون به منظور جلب گردشگر و تقویت هویت شهر اهواز است ، اعتمادسازی و جلب رضایت شهروندان نسبت به شهرداری و استقرار و نهادینه‌ کردن قانون در شهرداری، از جمله اهداف پیش‌بینی شده در برنامه دوم توسعه شهرداری است.

کتانباف  در ادامه عنوان کرد: همه عزیزان می‌دانند که امروز کار سخت‌تر از گذشته است. همه از شرایط حاکم بر کشور واقف هستیم و این دوره هم دوره ای سخت‌تر از قبل است. امید است بتوانیم با کمک و مساعدت یکدیگر در مسیر اهداف برنامه شهرداری قدم برداریم. قطعا برای انجام تمام این برنامه‌ها به کمک همه عزیزان نیاز داریم.

شهردار اهواز بیان داشت:  ما همه از استانداری و فرمانداری گرفته تا سایر سازمان‌ها و دستگاه‌ها و شهرداری و نیروی انتظامی، سپاه و بسیج و ... در یک تیم قرار داریم. همه باید در کنار هم، یک حرکت جمعی یعنی خدمت به مردم انجام دهیم. فکر نمی‌کنم عبادتی بالاتر از خدمت به مردم باشد.

وی در پایان از زحمات سید خلف موسوی شهردار سابق اهواز تقدیر و تشکر کرد.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار