جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۲۳۳۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۵

سرپرست استانداری خوزستان: نشر وطن دوستی و ایثار دفاع مقدس بایددر این دوران انجام شود

سرپرست استانداری خوزستان گفت: جلسات شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس نیز با برنامه ریزی مناسب و با تعیین دستور جلسه از قبل به دستگاه ها اعلام شود.
آراس- سرپرست استانداری خوزستان گفت: نشر ارزش هایی مانند وطن دوستی، ایثار و مقاومت هشت سال دفاع مقدس باید در این دوران انجام شود.

فرج الله خبیر شنبه در دومین نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در سرسرای جلسات استانداری خوزستان اظهار کرد: آثار دفاع مقدس چه معنوی و چه فیزیکی باید حفظ و ارزش های دوران دفاع مقدس نیز برای نسل های آینده نشر داده شود.

وی افزود: در طول دوران دفاع مقدس یک سری ارزش ها در سطح جامعه و در جبهه ها وجود داشت که نمی توان بحث های ایثار و مقاومت و از خود گذشتگی و وطن دوستی آن دوران را نادیده گرفت بلکه حفظ این ارزش ها باید مستمر باشد.

خبیر گفت: شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس باید به این روند کمک کند که در این زمینه کارهای ارزشمندی نیز شروع شده است.

سرپرست استانداری خوزستان یادآور شد: در بخش های پژوهش و یادمان ها نیز طرح ها جمع بندی شود که بتوان در بحث تخصیص اعتبار همکاری شود.

وی ادامه داد: در این شورا برای تخصیص اعتبار، میزان پیشرفت فیزیکی طرح های مرتبط با دفاع مقدس و مشکلات و چالش های فراروی تصمیم گیری شود.

سرپرست استانداری خوزستان گفت: جلسات شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس نیز با برنامه ریزی مناسب و با تعیین دستور جلسه از قبل به دستگاه ها اعلام شود.

جلسات شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هر دوماه یک بار در استانداری خوزستان برگزار می شود.

احداث باغ موزه دفاع مقدس در اهواز مهم ترین طرحی است که از سوی اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان در دست اجرا است.

امام جمعه موقت اهواز نیز در این نشست گفت: تاریخ شفاهی دوران دفاع مقدس باید به صورت اسناد مکتوب درآید و استان خوزستان نسبت به استان های دیگر در این بخش پیشرو باشد.

حجت الاسلام سید ابوالحسن حسن زاده اظهار کرد: خوزستان یک استان ویژه در دوران دفاع مقدس است و انتظار می رود که در حوزه تاریخ شفاهی به صورت ویژه اقدام شود.

وی با بیان این که باید تاریخ شفاهی را به صورت اسناد مکتوب درآوریم افزود: نقشی که مردم خوزستان و به ویژه خرمشهر در دوران دفاع مقدس داشتند باید به شدت تقویت شود که تاریخ شفاهی مستند را ایجاد کند.

حجت الاسلام حسن زاده گفت: هم اکنون استان نسبت به نقطه ای که باید باشد بسیار فاصله دارد و با این حرکت ها دیر به نقطه مورد نظر دست می یابیم.

امام جمعه موقت اهواز هم چنین با اشاره به تشییع پیکر مادر سه شهید نعمت زاده در استان اظهار کرد: باید تدابیری اندیشیده شود که تشییع پیکر خانواده شهیدان به شکل بهتری صورت گیرد و از خانواده های شهید و ایثارگر به نحو بهتر تجلیل شود.

هم چنین در این نشست مدیرکل بنیاد حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس خوزستان اظهار کرد: رقابتی برای ایجاد فضایی برای بهره برداری از ظرفیت دفاع مقدس در استان ها ایجاد شده است.
سردار محمد علیپور گفت: در استان خوزستان هم تلاش هایی صورت گرفته اما با توجه به اینکه هنوز آثار دفاع مقدس در زندگی ما وجود دارد نتوانستیم به مقدار لازم خود را در این بخش ارتقا دهیم.

وی افزود: با تشکیل منظم کمیته های تخصصی شورا و ارائه عملکرد خود ظرف یک هفته به دبیرخانه شورا می توان شاهد اقدامات بهتری باشیم.

سردار علیپور با بیان اینکه با شناخت ظرفیت های استان به راحتی می توان از همه این ظرفیت ها استفاده کرد، ادامه داد: برای اجرای پروژه های دانشنامه دفاع مقدس استان نیز اقدام های لازم باید انجام شود.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار