يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۳۱۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۶

ریزش تونل گردنه چری جان ۲کارگر را گرفت/یک کارگر همچنان محبوس است

مدیر جمعیت هلال احمر شهرستان کوهرنگ گفت: ریزش تونل گردنه چری جان دو کارگر را گرفت و موجب مصدوم شدن یک نفر و محبوس شدن یک کارگر دیگر شده است.
آراس: مدیر جمعیت هلال احمر شهرستان کوهرنگ گفت: ریزش تونل گردنه چری جان دو کارگر را گرفت و موجب مصدوم شدن یک نفر و محبوس شدن یک کارگر دیگر شده است.

بیژن طاهری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ریزش تونل گردنه چری جان دو کارگر را گرفت و موجب مصدوم شدن یک نفر شده است، اظهار داشت: قسمت بتنی ابتدای تونل گردنه چری ریزش کرده است که این حادثه موجب محبوس شدن چهار کارگر شد.

وی عنوان کرد: سه کارگر از داخل تونل بیرون آورده شده است که دو نفر از انها فوت شده است و یک نفر دیگر نیز مصدوم شده است.

مدیر جمعیت هلال احمر شهرستان کوهرنگ اظهار داشت: یک کارگر در حال حاضر در داخل تونل محبوس است و خبری از وضعیت آن نیست.

تونل گردنه چری در گردنه چری در مسیر ارتباطی شهرکرد - مسجد  سلیمان استان خوزستان در حال احداث است.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار