يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۲۵۸۸
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۶

اخلاق محمدیان: احداث سیلوی 52 هزار تنی ناحیه صنعتی دارخوین در ایجاد اشتغال حائز اهمیت است

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان، گفت: بر اساس مجوز تاسیس اخذ شده، تعداد 40 نفر اشتغال مستقیم تایید شده است. اما قطعا میزان اشتغال غیر مستقیم مبنی بر حمل و نقل مصالح و غلات، بیش از اشتغال مستقیم خواهد بود که از این سو برای اهالی منطقه بسیار حائز اهمیت است.
آراس_ سارا محسنی

اخلاق محمدیان مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان با حضور در مراسم کلنگ زنی  سیلو 25 هزار تنی در ناحیه صنعتی دارخوین استان خوزستان، در گفت و گو با خبرنگار آراس، اظهار کرد: سیلوی ذخیره غلات در این منطقه با توجه به نیاز آن از امروز  7 شهریور 96 احداث خواهد شد. این پروژه مهم با سرمایه گذاری بخش خصوص بالغ بر 80 میلیارد ریال با مساحت یک هکتار می باشد.

وی افزود: احداث یک باب سیلو در شهرستان شادگان اولین طرحی است که از امروز آغاز خواهد شد و قرار است ظرف مدت 6 ماه بنا بر بررسی های انجام شده از سوی قول های کارفرما به بهره برداری برسد.

محمدیان در پاسخ به اینکه احداث سیلو جهت ذخیره سازی غلات کشاورزان اهالی این منطقه، تا چه میزان بر ایجاد اشتغال و رفع بیکاری موثر خواهد بود، عنوان کرد: بر اساس مجوز تاسیس اخذ شده،  تعداد 40 نفر اشتغال مستقیم تایید  شده است. اما قطعا میزان اشتغال غیر مستقیم مبنی بر حمل و نقل مصالح و غلات، بیش از اشتغال مستقیم  خواهد بود که از این سو برای اهالی منطقه بسیار حائز اهمیت است.

اخلاق محمدیان: احداث سیلوی 52 هزار تنی ناحیه صنعتی دارخوین در ایجاد اشتغال حائز اهمیت است

اخلاق محمدیان: احداث سیلوی 52 هزار تنی ناحیه صنعتی دارخوین در ایجاد اشتغال حائز اهمیت است


نظرات بینندگان
آخرین اخبار