در حاشیه افتتاح 13 بلوک زایمان در بیمارستان و زایشگاه الهادی شوشتر مطرح شد:
امروز این مرکز افتتاح شد و بعد از آن چند پروژه خیریه و مرکز MRI بیمارستان خاتم الانبیا و کلینیک دندانپزشکی سیار و همچنین بلوک های زایمانی بیمارستان الهادی به بهرهبرداری رسید
آراس_ سارا محسنی
استاندار خوزستان در جمع خبرنگاران با حضور در مرکز جامع خدمات بهداشتی و درمانی روستای درب خزینه شهرستان شوشتر اظهار کرد: امروز این مرکز افتتاح شد و بعد از آن چند پروژه خیریه و مرکز MRI بیمارستان خاتم الانبیا و کلینیک دندانپزشکی سیار و همچنین بلوک های زایمانی بیمارستان الهادی به بهرهبرداری رسید.
شريعتي عنوان کرد: کارهای بسیار ارزشمندی امروز افتتاح شد، هم در بخش خیریه و هم اقدامات دولت که بسیار موثر است.
وی با اشاره به بخش سلامت شوشتر، اظهار داشت: بحمدالله پیشرفت خوبی در بعد نرم افزاری، سخت افزاری، امکانات و تجهیزات بهداشتی و درمانی داشته است. از زحمات رئیس دانشگاه صمیمانه تشکر می کنم.
این مقام عالی استان خاطر نشان کرد: امام جمعه محترم شهرستان همچنین نماینده، فرماندار با تشریک مساعی، همکاری و همراهی که در این منطقه دارند،همچنین خیرین عزیز همه دست به دست هم دادند که بخش سلامت شوشتر در حال یک جهش و نوسازی خدمات در آید، استاندارد های بخش سلامت در شوشتر در حال افزایش است و سطح رفاه در این بخش را به سطح کشوری نزدیک کرده است.
وی یادآور شد: امیدواریم این همت و تلاش و کوشش همه گیر، هر چه بیشتر و با جدیت بیشتر دنبال شود و ما در آینده نزدیک خدمات بخش سلامت چه در حوزه بهداشت و چه در حوزه درمان در حد مردم شهرستان شوشتر داشته باشیم.
گفتنی است: استاندار خوزستان ابتدا مرکز خدمات جامع روستایی درب خزینه را افتتاح و پس از آن مرکز ام آی آر بیمارستان خاتم الانبیا و بلوک های زایشگاه بیمارستان الهادی را نیز افتتاح کرد. همچنین از کارخانه صنایع غذایی جنوب و طرح گازرسانی به روستاهای شعیبیه شهرستان شوشتر بازدید و به بهره برداری رسید.