يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۲۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۶

با حضور رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور و استاندار خوزستان، تفاهم نامه ساخت 300 کلاس درس به جای فضاهای کانکسی استان خوزستان امضا شد

محمد تقی نظرپور ، معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی ، توسعه وتجهیز مدارس کشور و غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان صبح امروز در محل این سازمان تفاهم نامه ساخت 300 کلاس به جای فضاهای آموزشی کانکسی در این استان را امضا کردند.

به گزارش آراس و به نقل از روابط عمومی سازمان نوسازی مدارس کشور در این مراسم که مدیران کل نوسازی مدارس و آموزش وپرورش استان خوزستان، حضور داشتند رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به برنامه ریزی های این سازمان برای افزایش فضاهای آموزشی در سطح کشور گفت: افزایش فضاهای آموزشی در استانهایی که سرانه میانگین فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز درآن ها کمتر از میانگین کشور (17/5 متر) است در اولویت برنامه های سازمان نوسازی مدارس کشور قراردارد.

محمد تقی نظرپور گفت: تکمیل پروژه های آموزشی نیمه تمام در استان های مختلف کشور را در دستور کار قرار داده ایم و در نظر داریم تا پایان سال 97 این پروژه ها به بهره برداری برسند. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: برای رسیدن فضاهای آموزشی استان خوزستان به سطح میانگین کشور به ساخت یک‌هزار و 223 کلاس درس با اعتباری بالغ بر 226 میلیارد تومان نیاز است که با مشارکت خیرین  مدرسه‌ ساز و همکاری استاندار خوزستان در تلاش هستیم تا این مهم در یکی دو سال آینده تحقق پیدا کند.

وی تصریح کرد: رسیدن سرانه فضاهای آموزشی در تمام استان‌ها به میانگین کشوری در راس برنامه‌های سازمان قرار دارد.

شایان ذکر است: در این دیدار استاندار خوزستان با اشاره به مشکلات استان به‌ویژه در بخش فضاهای آموزشی برای همکاری با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در رفع این کمبودها اعلام امادگی کرد.

مشروح گفتگو با استاندار خوزستان، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و مدیرکل آموزش و پرورش در حاشیه این مراسم در روزهای آینده منتشر خواهد شد.


نظرات بینندگان
آخرین اخبار