با تصمیم مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان صورت گرفت
به گزارش آراس: جلسه بین حوضه اى رودخانه علا با حضور فرمانداران وبخشداران باغملک و رامهرمز، دادستانی و مسولین مدیریت بحران استانداری،جهاد کشاورزی و سازمان آب و برق و همچنین مسئولین محلی دو شهرستان برگزار گردید.
در جلسه پس از بحث و بررسی وضعیت آب کشاورزی و شرب منطقه، نسبت به برداشت کنندگان غیر مجاز آب در مسیر رودخانه ها تبادل نظر شد که در همین راستا مصوباتی در این زمینه اتخاذ گردید
۱-اولویت اول با تامین آب شرب می باشد
۲- کلیه کشاورزان باید نسبت به عقد قرارداد آب اقدام نمایند
۳-کمیته ای شامل فرمانداری،جهاد کشاورزی امور اب. و نظام صنفی دو شهرستان میزان کشت مجاز و کشت غیر مجاز و میزان تامین اب را در حوضه علا مشخص و بر اساس منابع اب نسبت به تامین اب کشاورزی و با در نظر گرفتن فصل پاییز اقدام نمایند.
۴- غیرمجازها ( برداشت از رودخانه . تجاوز به رودخانه . برداشت از چاه) توسط کمیته فوق مشخص و با معرفی به مقام قضایی برخورد قانونی صورت گیرد
۵- جلسات بین حوضه ای مکرر برگزار گردد