يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۲۰۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۶

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان : کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در مناطق کم برخوردار پایگاه ثابت و سیار دایر می کند/نگاه ویژه دکتر شریعتی به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در میان استانداران سابق بی بدیل بوده است

غلامرضا شنبدی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان از تاسیس دو پایگاه ثابت در روزهای آینده در کوی محسنی و ملاشیه از مناطق کم برخوردار خبر داد.
آراس: غلامرضا شنبدی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان از تاسیس دو پایگاه ثابت در روزهای آینده  در  کوی محسنی و ملاشیه از مناطق کم برخوردار  خبر داد.

در راستای طرح کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی،کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با همکاری اداره کل امور اجتماعی استانداری برنامه هایی را در جهت غنی سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان مناطق کم برخوردار برگزار می کند.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: مطمئن‌ترین و کم‌ هزینه‌ترین راه مقابله با آسیب‌های اجتماعی، اقدامات پیشگیرانه است. وی افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این امر مهم نقش بی بدیلی  دارد. شنبدی به تلاش های مجدانه استاندار خوزستان در ماه پایانی سال گذشته  اشاره کرد و گفت: دکتر شریعتی تنها استانداری است که به کانون پرورش کودکان و نوجوانان نگاه ویژه ای داشته و از لحاظ فرهنگی و اجتماعی توانسته است اعتبار قابل توجهی را در شورای اجتماعی کشور برای خوزستان جذب کند.

وی افزود:در سطح شهرستان اهواز در 10 مدرسه مناطق کم برخوردار ملاشیه، کوی سیاحی،کوی علوی،کوی صافی،شیبان،زرگان، حصیرآباد، منبع آب،کوی رمضان،کوی محسنی و کوی مشعلی کلاس های فرهنگی،هنری، ادبی و مذهبی توسط کانون دایر شده است.

شنبدی ثبت‌نام و شرکت کودکان و نوجوانان مناطق کم برخوردار را رایگان اعلام کرد و یادآور شد: فعالیت‌های تابستانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان برای غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان رسماً با شعار تابستان «به‌یادماندنی» در شهرها، روستاها و بخش‌های این استان آغاز شده است.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تصریح کرد:این کلاس ها شامل خوشنویسی،پرورش خلاقیت،قصه گویی،مهارت های زندگی،آشنایی با احکام و قرآن است که برای رده سنی 7 تا 17 در حال برگزاری است. این مقام مسئول افزود :,بزودی کلاس های موسیقی و رباتیک هم دایر می شود. شنبدی از تاسیس دو پایگاه ثابت در آینده ای نزدیک در کوی محسنی(گاومیش آباد) و کوی ملاشیه خبر داد و گفت: این دو پایگاه با امکانات کامل شروع به فعالیت خواهند کرد و همچنین شش هزار جلد کتاب از انتشارات کانون برای این پایگاهها در نظر گرفته شده است. وی گفت: از اعتبارات تخصیص یافته طرح کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاکنون 2 کتابخانه سیار خریداری شده که تمام امکانات و فعالیت های یک پایگاه ثابت را دارند و بزودی پایگاه سیار سوم هم خریداری می شود.

وی در پایان گفت: با توجه به دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی ،  همه ارگان های مربوطه باید در راستای اجرایی شدن این طرح پیش روند و از استاندار جهت هرچه بهتر شدن این طرح حمایت کنند؛ چرا که چنین اقداماتی هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است و برای رسیدن به نتایج خوب و مثبت در زمینه پیشگیری آسیب‌های اجتماعی،‌ باید آموزش‌ها و اقدامات فرهنگی مداوم باشد .

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در پایان گفت:28 اسفند سال گذشته با توجه به سیاستگذاری وزارت کشور و تاکیدات رهبرمعظم انقلاب درباره برنامه ریزی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ،150 میلیارد ریال اعتبار برای استان خوزستان در شورای اجتماعی کشور مصوب شد که سهم تخصیص یافته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مبلغ 5 میلیارد ریال  است.

در ادامه معاونت امور مالی و اداری کانون گفت: هدف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ،کشف  و پرورش استعدادهاست. لذا برنامه های در حال اجرای کانون در جهت کنترل  و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

فرزانه فیلی به اجرای نمایش های عروسکی با موضوع آسیب های اجتماعی اشاره کرد و گفت: اثربخش ترین  موضوعات در این نمایش ها به اجرا در می آیند؛بطور مثال موضوع اعتیاد و روش های نفوذ آن به خانه و خانواده برای مخاطبین کانون به نمایش گذاشته می شود.وی افزود: کلاس های شاهنامه خوانی و ساخت عروسک های آن، برگزاری بحث های آزاد و همچنین نصب بنرهایی حاوی پیام های کوتاه با موضوعات اجتماعی از دیگر فعالیت های کانون در مناطق حاشیه ای است.

معاون امور مالی و اداری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان  در پایان،به پانزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: استان خوزستان در بخش‌های «سرود» و «پویانمایی» برگزیده کشوری و همچنین در بخش شعر سرایی شایسته تقدیر شد.همچنین در سطح استانی 58 اثر برگزیده شدند که نمایشگاهی از این آثار در مرکز حضرت معصومه (س) واقع در پیچ استادیوم- پارک حجاب- مرکز فرهنگی و هنری کاون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره (1) اهواز تا میلاد امام رضا (ع) دایر است.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار