به گزارش آراس:
در مرحله دوم طرح خود اصلاحی اراضی، اعتبارات یارانه ای نهال ها افزایش خواهد یافت هرچند این میزان از اعتبارات کفاف استان را نمی دهد اما هر در خواستی جهت دریافت اعتبارات به ارائه شود هیچگونه مخالفتی صورت نخواهد گرفت. اعتبارات سال های گذسته نیز پرداخت شده است و در ادامه طرح ها نیز در خواست های اعتباری از سوی مدیران استانی طرح۵۵۰هزار هکتاری رسیدگی خواهد شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی و هیئت همراه از اراضی طرح خود اصلاحی حوزه آبادان وخرمشهر بازدید به عمل آوردند وضمن اینکه بهره برداران مشکلات خود را با وی در میان گذاشتند، از اصلاحشبکه آبیاری وسیستم توزیع آب اعلام رضایت کردند زیرا در گذشته به دلیل اشکلات وارده به سیستم آبیاری زمین ها دچار شوری شده بودند.
در ادامه این بازدید ها از کانال انتقال آب پنج هزار هکتاری شلمچه که احداث آن توسط سازمان آب و برق با اجرای زیرساختی های آن توسط موسسه جهاد نصر بازدید به عمل آمد. میزان هزینه صرف شده در این کانال ۲۲میلیارد تومان بوده است.
در پروژه کانال انتقال آب پنج هزار هکتاری شلمچه شبکه آبیاری آن احداث و تجهیز، بازسازی، نوسازی و تسطیح اراضی آن نیر اجرا شده است.
در کانال شلمچه دو، به میزان ۲۰متر از زیر سد مارد و بنی عصر به میزان با چهار تقاطع و راه آهن عبور می کند. این سیستم آبیاری چهار ایستگاه پمپاژ دارد، که شبکه آبیاری آن کمفشار هستند.
این پروژه که پیشرفت فیزیکی ۷۰درصدی داشته است شبکه زهکشی زیر زمینی آن در زهکش درجه دو تخلیه می شود. کل زه آب پنجهزار هکتار از آن طریق تخلیه می شود و در آخر به رودخانه اروند می ریزد.
خبرنگار: مریم کروشاوی