
به گزارش آراس:
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار آراس با اشاره به تلاش های مدون دکتر شریعتی در نظام آموزش و پرورش که موجب تبلور فرصت های جدید شده است، اظهار کرد: ایشان بعنوان استاندار خوزستان بیشترین دغدغه خود را در این حوزه اعلام کرده است و به جد می توانم بگویم که سعی استاندار خوزستان در جهت کمک و تقویت زیرساخت های نظام آموزش و پرورش و رفع عقب ماندگی های این حوزه بی سابقه است.
دکتر محمد صادق کریمی کیا افزود: با توجه به برگزاری جلسات پی در پی دکتر شریعتی با حضور مسئولان مربوطه نظام آموزش و پرورش نتیجه ی مطلوبی را به دنبال داشته است و در آینده نزدیک شاهد ما حصل مثبت آن به ویژه در بحث کنکور با کسب رتبه های برتر نیز خواهیم بود. همچنین شاخص های آموزش و پرورش استان به زودی جایگاه اصلی خود را به دست خواهد آورد.
وی ادامه داد: پیگیری های لازم در راستای کمک به دانش آموزان بی بضاعت که توانایی پرداخت شهریه برای استفاده از ظرفیت های استان را ندارند در حال انجام است لذا از سوی دیگر دکتر شریعتی خواهان برگزاری جلسه ای با عنوان بررسی مشکلات کودکان بازمانده از تحصیل بوده است و این پیگیری ها به گونه ای است که گویی شخص استاندار مدیر کل آموزش و پرورش است.
کریمی کیا از اجرای چندین امر مهم و بی سابقه در حوزه آموزش و پرورش با همت دکتر شریعتی خبر داد و گفت: نشست امروز با مدیران استعدادهای درخشان استان از کار های مهم ایشان بوده است که در این جلسه به تمامی نقطه نظر ها و پیشنهادات گوش دادند و در نهایت خواستار پیگیری مطالبات آن ها شدند تا این بخش بیشتر تقویت شود، همچنین در برگزاری مداوم این نوع جلسه تاکید کرد.
وی با اشاره به سیاست های بالقوه امور اجتماعی استانداری در رفع کاستی های نظام آموزش و پرورش استان، عنوان کرد: به لحاظ شناسایی استعداد های درخشان دانش آموزان استان برای ورود آن ها به مدارس تیز هوشان، اولویت با دانش آموزان مستعد است و ما باید بتوانیم حدالمقدور تلاش کنیم تا مسئله فقر و اقتصادی مانع حضور دانش آموزان با استعداد درخشان در مدارس تیز هوشان نشود.
کریمی کیا بیان داشت: لازم است در جامعه فرصت های شغلی برای تمامی اقشار ایجاد شود، به خصوص برا ی دانش آموزانی که به دلیل فقر از هر گونه فرصت شغلی در کشور و استان محروم می شوند و ممکن است از تحصیل و نظام آموزش باز بمانند. تلاش بر این است تا ظرفیت ها و فرصت اشتغال یکسانی را برای دانش آموزان را فراهم بیاوریم .
مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به مصوبه ی مطرح شده در نشست با مدیران استعداد های درخشان استان، گفت: استاندار خوزستان با مصوبه ی کسب دانش از کشورهای پیشرفته و استفاده از تجربیاتشان موافقت کرده اند و لازم دانست مصوبه طی بازدید از کشور های پیشرفته در وزارت آموزش و پرورش و خارجه اجرایی شود و به طبع آن ما و استانداری نیز حامی این مصوبه خواهیم بود.
خبرنگار: سارا محسنی