يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۵ | Sunday , 27 July 2025
کد خبر: ۲۱۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۵

کسانی که گفتند فلان کار را کردیم که جنگ نشود، توبه کنند

آراس- سردار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه در گفت و گویی گفت، یک ماه و چند روز پیش وزیر دفاع آمریکا در پایگاه ظفره امارات که در اختیار آمریکایی‌هاست، اعلام کرد که ما و متحدان بین‌اللملی و منطقه‌ای‌مان به دنبال این هستیم که توانی ایجاد کنیم که مقابل توان ایران بازدارنده باشد.

این یک مطلب کلیدی و مهم است و خلاف حرف‌هایی بود که برخی افراد برای اهداف و غرایضی می‌زدند و می‌گفتند که ما فلان کار را کردیم که از جنگجلوگیری کنیم، در حالی که اصلاً چنین چیزی نبود.وی گفت: نه‌تنها احتمال جنگ نبود، بلکه شرایط بازدارنده ما به‌نحوی بود که دشمن به‌دنبال ایجاد بازدارندگی برای خود بود،

لذا این افراد باید از این حرف و انحرافی که ایجاد کرده‌اند، توبه کنند. در دنیا کتمان واقعیت و دروغ و فریب افکار عمومی بزرگ‌ترین گناه است، هرچند که مسلمان هم نیستند، ولی این موضوع قبیح‌ترین و زشت‌ترین کار در یک کشور است که اگر مشخص شود فردی این‌کار را کرده، کم‌تر از یک ساعت استعفا می‌دهد.این گفت و گو را فارس منتشر کرده است.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار