يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۱۵۹۶
تاریخ انتشار: ۰۵:۱۶ - ۱۵ تير ۱۳۹۶

مدیرکل هواشناسی خوزستان: اگر حمایت های شخص دکتر شریعتی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نبود بسیاری از برنامه های سازمان هواشناسی عقیم می ماند

کوروش بهادری:، خرید ویدئو وال که اولین ویدئو وال کشور است که تا هفته آینده نصب خواهد شد. از طریق این ویدئو وال مردم به صورت زنده می توانند اخبار جوی استان را توسط مجری مانند تصاویری که در شبکه های مختلف است دنبال کنند. همچنین دو دستگاه تلویزیون شهری بناست که نصب شود.
آراس_ شکوفه پایدار

کوروش بهادری، مدیرکل هواشناسی خوزستان با توجه به تغیرات اقلیمی استان خوزستان در خصوص حمایت های استاندار خوزستان برای ارتقای تجهیزات سازمان هواشناسی در گفتگو با آراس بیان داشت: اگر حمایت های شخص دکتر شریعتی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی نبود بسیاری از برنامه های سازمان هواشناسی عقیم می ماند.

بهادری  به پیش قدم بودن دکتر شریعتی در حل مشکلات سازمان هواشناسی اشاره کرد و گفت: استاندار خوزستان در این مدت یک ساله کمک حال سازمان بوده است، خرید ویدئو وال که اولین ویدئو وال کشور است که تا هفته آینده نصب خواهد شد. از طریق این ویدئو وال مردم به صورت زنده می توانند اخبار جوی استان را توسط مجری مانند تصاویری که در شبکه های مختلف است دنبال کنند. همچنین دو دستگاه تلویزیون شهری بناست که نصب شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان از خرید لیدار و ارتقای راهدار هواشناسی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: قول های مساعدی را هم سازمان مدیریت برنامه ریزی و هم دکتر شریعتی در خصوص ارتقای راهدار هواشناسی دادند. 

وی از افزایش اعتبارات عمرانی سازمان هواشناسی خبر داد و افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که در سال 96 خواهیم داشت بدون شک افزایش اعتبارات عمرانی است. استاندار خوزستان به فرمانداران تاکید داشته است که حتما اعتبار لازم را برای پیش بینی هواشناسی شهرستان ها مدنظر قرار دهند.

بهادری افزایش بی سابقه دمای هوا در اهواز و سایر شهرای استان خوزستان را طبیعی دانست و گفت: اقلیم استان خوزستان این پتانسیل را دارد که دمای بالای هوا را شاهد باشیم. در سال 1343 روزهای 23 و 24 تیرماه همین وضعیت وجود داشت. با توجه به طولانی بودن فصل گرما در استان خوزستان که حدود9 ماه می باشد باید انتظار دماهای بالا را داشته باشیم.

وی در خصوص پیش بینی دمای 54 درجه در اهواز اظهار داشت: تصور نمی کنم دمای هوا 54 درجه شود چراکه این دماهای حدی است که هرچند سال یک بار دوره برگشت دارد و رسیدن به این دما بسیار نادر است.

نظرات بینندگان
آخرین اخبار