دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۳ | Monday , 09 June 2025
کد خبر: ۲۱۴۸۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۱۱ تير ۱۳۹۶

مهندس خادمی:همت و کار مضاعف دو ویژگی بازر استاندار است/سفرهای متعدد استاندار به شهرهای مختلف از شریعتی استاندار پای کار و کارآمد ساخته است /کسانی در خصوص مسائل استان اظهار نظر کنند که در شرایط سخت مردم خوزستان را تنها نگذاشتند /مجمع نمایندگان خوزستان به طور قاطع از استاندار خوزستان حمایت می کند

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی: مصوبات هیات دولت در ابتدای سال جاری در خصوص حل مشکلات خوزستان محصول تلاش ها و رایزنی ها شریعتی با دولتمردان است.
هدایت الله خادمی نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس و نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با آراس گفت: همت و کار مضاعف دو ویژگی  بودند که طی این یک سال تصدی دکتر شریعتی در استانداری مشاهده کرده ایم.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس :همت و کار مضاعف دو ویژگی بازر استاندار است/سفرهای  متعدد استاندار به شهرهای مختلف از شریعتی استاندار پای کار و کارآمد ساخته است /کسانی که در خصوص مسائل استان اظهار نظر کنند که در شرایط سخت مردم خوزستان را تنها نگذاشتند /مجمع نمایندگان خوزستان به طور قاطع  از استاندار خوزستان حمایت می کند

 خادمی افزود : برنامه ریزی و تدبیر در سفرهای متعدد استاندار به شهرهای مختلف استان از دکتر شریعتی یک استاندار کاردان و همیشه پای کار  ساخته است. شریعتی ‌مشکلات هر شهرستان را با حضور مستمر در آن شهرستان و‌پیگیری مداوم رفع کرد. استاندار با رایزنی و تلاش های خود توانست  بی سابقه ترین  مصوبات را در طول تاریخ خوزستان از هیئت دولت بگیرد.

نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: جدیت استاندار  در تصویب مصوبه های هیات دولت در موضوعاتی نظیر  ساماندهی آب و فاضلاب استان ؛ تکمیل طرح آب رسانی  غدیر ؛ انتقال آب شمال شرق استان؛تامین حق آبه تالاب های استان ؛احیای رودخانه کارون و طرح مهار ریزگردها  قابل تحسین است. 

این عضو مجمع نمایندگان خوزستان گفت: پیگیری در اجرای فاز دوم طرح  ۵۵۰هزار هکتاری در شهرهای شمالی استان خوزستان  از فعالیت های مثبت استاندار خوزستان در  سالی که گذشت بود.

 وی ادامه داد: شریعتی با دریافت بودجه  از وزارت نیرو برای رفع مشکلات زیرساختی  تاسیسات  آب و ‌برق خوزستان در حال رفع مشکلات استان به شکل ریشه ای  است.

مهندس خادمی با اعلام اینکه هر ۱۸ نماینده استان خوزستان همراه و حامی استاندار خواهیم‌بود، تصریح کرد: اگر مسائلی هم در استان وجود دارد مربوط به  دوره استانداری دکتر شریعتی نیست بلکه ساختاری و مربوط به دولت های گذشته است ، بنابراین ما جز تلاش و فعالیت های مثبت از جانب استاندار شاهد مساله دیگری نبودیم. بسیاری از مشکلات استان نظیر آنچه در موسسات مالی و اعتباری شاهد هستیم در استان ریشه ندارد و مشکل ملی است که در این خصوص هم شاهد تلاش ها و رایزنی های استاندار برای حل آن هستیم . هر ۱۸ نماینده همراه استاندار ،یار دولت و همگام با دولت خواهیم بود گرچه دکتر شریعتی نماینده عالی دولت در استان  است اما همواره در خفا و جلا از حقوق حقه خوزستان دفاع کرده است.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: کسانی که  قصد سواستفاده در فضای مجازی را دارند  به استان علاقه ای ندارند. کسانی که در استان  زندگی نمی کنند و سال هاست از این استان مهاجرت کرده اند و درشرایط  سخت همراه مردم استان نبودند نمی توانند در رابطه با مسائل آن اظهار نظر کنند.‌ این افراد پایگاهی در میان مردم استان ندارند. بنابراین همه ما برادر هستیم و در کنار هم برای داشتن استانی پیشرفته تلاش خواهیم کرد.


خبرنگار: مریم کروشاوی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار