به گزارش آراس:
غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان با حضور در روستاهای مروانیه ؛ سیدسبوس؛سید سلمان ؛قلعه سحر مسیر الهایی ضمن شنیدن سخنان و مشکلات آنان در حوزه آب شرب؛کشاورزی و برق در گفتگوی اختصاصی با آراس گفت: از تاسیسات آبرسانی این مناطق بازدید کردیم برخی از آنها نیاز به بازسازی و تعمیرات داشت که بنا شد در یک ماه بازسازی شوند. در برخی از این روستاها نیز تجهیزات آبرسانی خوبی در حال است و بنا شد در دو هفته آینده سیزده روستای پرجمعیت برای هفته دولت آبرسانی شود.
دکتر شریعتی خاطر نشان کرد: برخی از این روستاها مشکل راه داشتند، به امید خدا کارهای اجرایی رفع این مشکل انجام خواهد شد. از تاسیسات آبرسانی روستای مسیر الباجی و قلعه سحر بازدید به عمل آوردیم که ۳۰ درصد پیشرفت داشته است. این بخش اولویت آب وفاضلاب استان نبود اما کار آن انجام شد و در اولویت قرار گرفت تا ادامه این فاز امسال آغاز و انجام شود.
وی در ادامه عنوان کرد: در حوزه کشاورزی جلسه ای ظرف سه روز آینده با حضور نمایندگان کشاورزی این روستاها تشکیل خواهد شد تا تصمیمسازنده ای در این زمینه اتخاذ شود. در حوزه آبرسانی به زمین های کشاورزی این روستاها نیز از اعتبارات ویژه دولت که برای آب استان در نظر گرفته شده است، استفاده خواهد شد.
خبرنگار: مریم کروشاوی