جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۲۱۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۶

نارضایتی استاندار خوزستان از اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی در حوزه تعاونی ها

طبق دستور ریاست جمهوری بایستی تا پایان سال وضعیت منازل مسکن مهر مشخص شود و دستور اکید به اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای ساماندهی و فعال کردن تعاونی ها همچنین رفع مشکلاتشان داده ایم
به گزارش آراس: 
استاندار خوزستان در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به  وضعیت فعلی مسکن مهر در استان گفت: در حال حاضر 9 هزار واحد مسکن مهر در خوزستان  متقاضی دارد و  بنا براین  شد طبق آمار مذکور درجلسه ی آینده  ادراه کل راه وشهر سازی در راستای تکمیل و زمان بندی  این تعداد از منازل مسک مهر حضور به عمل آورد.

دکتر غلامرضا شريعتي با اعلام نارضایتی از اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد:  بسیاری از تعاونی های موجود در استان به دلیل مشکلات عدیده ای که دارند کار هایشان به کندی پیش می رود، که در این زمینه به دلیل عملکرد نامطلوب این اداره گله مند هستیم.                                                                                                                                 

وی افزود: طبق دستور ریاست جمهوری بایستی تا پایان سال وضعیت منازل مسکن مهر مشخص شود و دستور اکید به اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای ساماندهی و فعال کردن تعاونی ها همچنین رفع مشکلاتشان داده ایم.                                                                                                                                                                          

استاندار خوزستان تاکید کرد: 5 هزار واحد مسکن مهر به دلایل مختلف ویا جایگذاری های نامناسب  بدون متقاضی هستند. تقاضا دارم مقرراتی برای این واحد ها تصویب شود تا متقاضی ها برای خرید جذب شوند.                                                                                                                                                                              

شریعتی بیان داشت: آنگونه که باید، اثر بخشی و خدمات مسکن مهر به مردم ارائه نشده است. تورم ساخت این منازل را خود مردم متحمل شده اند و از جیب های خودمان خرج شده است تا به سرمایه ملی تبدیل شد، پس  نباید بیهوده بمانند.

خبرنگار: سارا محسنی
نظرات بینندگان
آخرین اخبار