يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۰۷۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۶

افزايش توليد گوشت قرمز در خوزستان

در سال گذشته توليد گوشت قرمز در استان خوزستان ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده كه نسبت به سال۹۴ ،۱/۷ درصد افزايش داشته است.
آراس: در سال گذشته توليد گوشت قرمز در استان خوزستان ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده كه نسبت به سال۹۴ ،۱/۷ درصد افزايش داشته است.

 معاون بهبود توليدات دامي سازمان با اعلام مطلب فوق اظهار کرد: بر اساس آمار و اطلاعات موجود، مقدار توليد گوشت قرمز در سال ۹۵، ۴۱ هزار و ۵۴۰ تن بوده كه نسبت به سال ، ۹۴ ،۶۸۰ تن يعني حدود ۱/۷ درصد افزايش داشته است.

محمد مشكورزاده افزود: گوسفند با ۳۳ درصد نقش مهمي در توليد گوشت قرمز داشته ، گاو دورگ در مقام دوم با ۲۳ درصد و گاو بومي، بز، گاوميش، گاو اصيل و شتر به ترتيب از ديگر منابع توليد كننده گوشت قرمز در استان خوزستان است./ایانا

نظرات بینندگان
آخرین اخبار