يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۰۷۶۸
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۶
همسایگان دایمی هستند و نمی‌توان جغرافیا را تغییر داد

واکنش ظریف به تحولات اخیر خاورمیانه؛ فشار و تهدید هرگز راه‌حل نیست

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که همسایگان دایمی هستند و نمی‌توان جغرافیا را تغییر داد، تاکید کرد: فشار و تهدید هرگز راه‌حل نیست.
ظریف در پی بحران بین کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس در صفحه شخصی توییتری خود افزود: گفت‌ و گو به خصوص در ماه مبارک رمضان ضروری است.

به گزارش آراس به نقل از مرکز دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، در همین راستا به دنبال تحولات اخیر در کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، ظریف امروز با همتایان ترکیه، لبنان، الجزایر، اندونزی، عراق ، مالزی ، تونس و عمان درباره آخرین تحولات منطقه گفت وگو و تبادل نظر کرد.

عربستان، مصر، امارات و بحرین امروز در یک اقدام مشترک با ادعای حمایت قطر از تروریسم و افراط گرایی روابط سیاسی خود را با دوحه قطع کردند و به دنبال آن گذرگاه های زمینی و هوایی و دریایی خود را بر روی این کشور بستند.

قطع پروازهای بین این کشورها از دیگر اقدامات آنان علیه قطر است و دوحه نیز متقابلا پروازهای خود را به این کشورهای قطع کرده است.
نظرات بینندگان
آخرین اخبار