يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳ | Sunday , 08 June 2025
کد خبر: ۲۰۴۱۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۶

حسین زیدوندی: تخلفات گسترده بوده است؛ تمام صندوق های آرا باز شماری شود

زیدوندی خواستار بازشماری همه صندوق های شورای شهر اهواز شد تا شک و شبهه ای باقی نماند.
آراس_ شکوفه پایدار

حسین زیدوندی یکی از کاندیدای پنجمین دوره انتخابات شورای شهر اهواز در گفتگو با آراس در خصوص اتفاقات پبش آمده در فرایند شمارش آرا و حواشی آن گفت: با توجه به کثرت کاندیدا در این دوره برخی از مسائل پیش آمده قابل پیش بینی بود و همچنین تعدد ائتلاف های صورت گرفته سیاسی و قومی مزید بر علت شد.

زیدوندی به ضرورت دعوت از شخصیت های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استان جهت کاندیدا شدن در انتخابات شوراها اشاره کرد و گفت: در شهرهایی نظیر اصفهان افرادی با رزومه و کارنامه قوی نظیر استانداری، فرمانداری و معاون استاندار و از این قبیل در انتخابات شورا کاندیدا می شوند بنابراین شاهد توسعه همه جانبه این شهرها هستیم. 

زیدوندی افزود: متاسفانه فرهنگ تبلیغات و کیفیت کاندیداها در کلانشهر اهواز در سطح خوبی نیست و افراد زیادی علیرغم اینکه تخصص و تجربه لازم جهت عضویت در شورا را ندارند اما خود را کاندیدای این پارلمان محلی می کنند.

وی ادامه داد: کثرت کاندیدها موجب عدم نظارت دقیق بر فرآیند رای گیری و شمارش آرا می شود بنابراین کاندیدها توفیق معرفی نماینده خود بر سر صندوق ها را پیدا نکرده اند و این مسئله زمینه ساز بروز تخلفاتی شده است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: ما همه سرباز نظام هستیم و نباید بگذاریم برخی برای رسیدن به منافع شخصی و باندی خود استفاده کنند. در حال حاضر ما نگران تنیجه انتخابات هستیم. 

وی گفت: معتقدیم تخلفات گسترده ای در انتخابات شورا صورت گرفته است.

زیدوندی خواستار بازشماری همه صندوق های شورای شهر اهواز شد تا شک و شبهه ای باقی نماند. 

نظرات بینندگان
آخرین اخبار