جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵ | Friday , 25 July 2025
کد خبر: ۲۰۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶

دکتر کهرام رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در استان خوزستان در نشست خبری: به هیچ وجه در انتصابات مدیران استان دخالتی نمی کنم

در انتصابات استانداری و مدیران استان دخالتی نخواهم کرد.مردم خوزستان باید مطالبات خود را از دولت دوم دکتر روحانی پیگیری کنند.
نشست خبری دکتر کهرام رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در خوزستان هم اکنون 

به گزارش آراس:  دکتر کهرام با اشاره به آمار انتخابات ریاست جمهوری در استان خوزستان گفت: در سال ۹۲؛یک میلیون و نهصد و هفتاد و‌هشت هزار و دویست و بیست و هشت نفر بود که از این ۶۷۵ هزار و ۴۹۵ نفر در سال ۹۲به دکتر روحانی رای دادند . به طور کلی ۳۴درصد بوده است. در سال ۹۶؛ دومیلیون و ۱۷۸هزار نفر بود که از این رقم  یک میلیون و دویست و چهارده هزار به دکتر روحانی رای دادند که دوبرابر سال ۹۲بوده است که ۵۷ درصد آرا را به خود اختصاص داده است.    
                    
کهرام اضافه کرد: میزان آرا مردم خوزستان نسبت به سال ۹۲؛دوبرابر شده است. همچنین میزان آرا مردم خوزستان مطابق با نرم کشوری است.        
                                      
دکتر کهرام بیان داشت: ۳۳۳,هزار نفر ازمردم اهواز  به دکتر روحانی رای دادند که ۶۴درصد کل آرا را نشان می دهد. در مسجدسلیمان رای دکتر روحانی ۴۵ هزار بوده و رای آقای سید ابراهیم رییسی ۱۵هزار نفر بوده است. که ۷۴درصد آرا را نشان می دهد. در سال ۹۲؛شش درصد به دکتر روحانی رای دادند. در بهبهان ۶۳هزار نفر به روحانی و‌۲۰هزار نفر به رییس رای دادند .  
                      
همچنین در ایذه ؛۶۱هزار رای به روحانی رای دادند که هفتاد درصد آرا را نشان میدهد. شهرهای حمیدیه ؛هویزه و دشت آزادگان پایین ترین رای را به دکتر روحانی دادند. در شهرهای بختیاری دکتر روحانی آرای بالایی را کسب کرده است. در خرمشهر سال ۹۲، چهل درصد به دکتر روحانی و سال ۹۶ چهل و دو درصد به حسن روحانی رای دادند.
                        
دکتر کهرام تصریح کرد: پیش از برگزاری انتخابات پیش بینی افزایش دوبرابری رای دکتر روحانی را داده بودیم و امیدواریم رای بالای دکتر روحانی باعث تسریع روند حل مشکلات خوزستان در دولت بعدی آقای روحانی شود. همچنین در دزفول سال۹۲،بیست و‌پنج درصد به روحانی رای دادند و‌در سال ۹۶ ؛ چهل و شش درصد به دکتر روحانی رای دادند.     
                   
وی اظهار داشت: باتوجه به تنوع قومیت ها در اهواز و خوزستان رای یکپارچه به لیست امید در انتخابات شورای شهر بعید به نظر می رسد . براین اساس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان خوزستان لیست ندادند و احزاب به طور مستقل لیست دادند که این تفرق باعث عدم پیروزی آنان شد.  
                      
کهرام افزود: در انتصابات استانداری و مدیران استان دخالتی نخواهم کرد. مردم خوزستان باید مطالبات خود را از دولت دوم دکتر روحانی پیگیری کنند و در  فضای مجازی و رسانه ها رای دکتر روحانی را افزایش داد.        
                
وی در پایان یاد آور شد: از مردم میخواهم به جشن های خودجوش برای پیروزی دکتر روحانی پایان بدهند. جشن رسمی دکتر روحانی روز سه شنبه ساعت ۹شب در جاده ساحلی کیانپارس جنب کتابخانه های عمومی اهواز برگزار خواهد شد.                        
 

دکتر کهرام رییس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در استان خوزستان در نشست خبری: به هیچ وجه در انتصابات مدیران استان دخالتی نمی کنم
نظرات بینندگان
آخرین اخبار