به گزارش آراس همایش افتتاح ستاد بانوان اهواز روز گذشته با حضور فخرالسادات محتشمی پور از چهره هاي فعال سياسي کشور برگزار شد.
فخرالسادات محتشمیپور در مراسم افتتاح ستاد بانوان اهواز مهمترین دلیل خود را برای رأی دادن به دکتر روحانی فارغ از ویژگیها و عملکرد 4 سال گذشته وی به فرجام رساندن برجام دانست و گفت: گرچه جنگ تحمیلی همه کشور را متاثر کرده بود اما شاید هیچ جای ایران مثل خوزستان و دیگر استانهای مرزی معنی برجام را به خوبی درک نمی کنند.
وی ادامه داد: در دولت گذشته ما در آستانه جنگ بودیم و گردن افرازی ها غیرمعقول عده ایی که نه تنها موقعیت خود بلکه موقعیت مجموعه ایی که به نمایندگی از آنها سخن می گفت را روز به روز متزلزل می کرد.
این فعال سیاسی اطلاح طلب عنوان کرد: در دولت نهم و دهم متاسفانه شرایطت تحریم روز به روز بیشتر می شد و تحریم های بانکی و نفتی به شدت کشور را تحت تاثیر قرار داده بود بطور مثال کمبود دارو شرایط وخیمی را برای سلامت شهروندان ایجاد کرده بود.
وی افزود: ما هیچ گاه فراموش نمی کنیم در دولت احمدی نژاد ارز دارویی صرف واردات ماشین های لوکسی شد که پول خون مردم بود.
محتشمی پور به بحث ایران هراسی مطرح شده در جهان در دوره گذشته اشاره کرد و گفت: جامعه جهانی بدلیل قطعنامه ایی که علیه ما در شواری امنیت امضا شد همگام با آمریکا بود و خوشبختانه جریان مذاکرات تغییری در شرایط بین المللی بوجود آورد که برای همه غیرقابل تصور بود.
این سیاستمدار اصلاح طلب با بیان اینکه برجام با معجزه گفتگو رقم خورد،تصریح کرد:باید در فضای داخلی کشور هم به معجزه و اهمیت گفتگو باور داشته باشیم و سعی کنیم برای رفع مشکلات داخلی از آن استفاده کنیم. هرچند متأسفانه گروهی به گفتگوی سالم و سازنده تن نمی دهند و قدر مبدع و ایده گفتگوی تمدن ها را ندانستند و به دلیل عدم درک آن،مسیر را به سمت دعواهای سیاسی و منافع گروهی کشاندند.
محتشمی پور به شان و منزلت هنرمندان در دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: پس از اصلاحات شأن و منزلت بسیاری از هنرمندان نادیده گرفته شده چرا که بیهنرانی بر سرکار آمدند که قدر هنر را نمیدانستند اما با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید مجال اعتلای هنر برای مردان و زنان ایرانی فراهم شد هر چند با محدودیت هایی همراه بوده است.
وی در ادامه اضافه کرد: به دلیل وجود نهادهای موازی متأسفانه در کشور ما دولت همه چیز نیست و همه شأنیت ها را به لحاظ اجرایی ندارد.
محتشمی پور گفت:همگی در مناظره دوم مشاهده کردیم کسانی دولت را از ناحیه فرهنگ مورد انتقاد قرار می دهند و به خودشان جرات میدهند تا بگویند محدویت در عرصه فرهنگ وجود دارد طبق تاکید دکتر روحانی اجرای کنسرت را با وجود مجوز رسمی از دولت جمهوری اسلامی ایران لغو می کنند و با طرح آمارهای دروغ مسائلی را عنوان می کنند که هنرمندان عزیز ما مجبور به تکذیب و توضیح می شوند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطرنشان کرد: ساخت سالن تأتر و ترویج فرهنگ با امکانات و منابع عظیم غیرقابل شمارشی که در شهرداری پایتخت وجود دارد نه تنها هنر نیست بله وظیفه شهرداری است و در همه جای دنیا مرسوم است و اخیرا شاهد بودیم که شورای شهر تهران متوجه سوء استفاده ها در شهرداری شده وخوشبختانه اصولگرایان شورا نسبت به این مسائل اشراف پیدا کردند و در حال افشاگری هستند.
محتشمی پور با بیان اینکه به طور قطع در برجام همه خواسته های مامحقق نشده است و ملتزم زمان است اما مخالفان داخلی وخارجی در تلاش هستند مانع به نتیجه رسیدن کلی آن شوند، افزود: آرامش و امنیت ایران در فضای بین المللی، ثبات نسبی اقتصادی و گام برداشتن بسوی رشد و شکوفایی اقتصادی مدیون برجام است.
وی در پایان خطاب به مردم گفت: من همه مردم را به صبوری و تعمق بیشتر دعوت می کنم چرا که اصلاحات با عجله و بی صبری بدست نمی آید و برای حرکت به سمت اعتلاء و توسعه کشور نیازمند زمان هستیم و اگر می خواهیم مانع بازگشت بی اخلاقی ها ، دورویی ها و دورغگوئی های گذشته باشیم باید پای صندوقهای رأی حضور یابیم چرا که انفعال و بی تفاوتی مشکل آفرین است و موجب بازگشت دوران شوم گذشته خواهد شد.