به گزارش آراس:
مدیرکل اداره کل مدیریت بحران استان خوزستان در سمینار مقابله با ریزگرد و سیلاب بعنوان دبیر سمینار با اشاره به معضلات ریزگرد و سیلاب در استان، گفت: بیش از یک دهه است ریزگرد وارد خوزستان و استان های همجوار شده است. قطعا دولت به ویژه دولت تدبیر و امید در خصوص رفع این معضل همت کرده و مرتبا مسوولان ارشد کشور پای کار هستند.
کیامرث حاجی زاده افزود: گرچه رفع این معضل کار کوچکی نیست که طی مدت کوتاه رفع شود اما بایستی رفع معضل در کارهای بلند مدت، برنامه ریزی شود. خوشبختانه این امر در دستور کار دولت قرار گرفته و توجه دولت با تخصیص اعتبار به خوزستان در این راستا نشان از این امر می باشد.
وی به مخاطره طبیعی وقوع سیل در خوزستان اشاره کرد و گفت: بیش از سی درصد آب های کشور را خوزستان فرا گرفته است، از این رو از استان های مخاطره کشور است. بررسی ها نشان می دهد، خوزستان اکثر شهر های خوزستان دچار این بحران می شود.
حاجی زاده ادامه داد: سیل اخیر در فروردین ماه سال 95 خسارت عدیدی بالغ بر 10/56 میلیارد تومان به استان وارد کرد، لازم است ساماندهی بازه های بارانی، اجرای سیستم دفع آب های سطحی، بازسازی سیل بندی های سیل دیده در خصوص سیل سال گذشته، هشدار به موقع وقوع سیل و فراهم کردن تجهیزات پیش بینی آب و هوا در خوزستان مورد توجه و دستور کار قرار گیرد.
مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان، با توجه به خطرات ناشی از ریزگرد ها به استان، تصریح کرد: در مواردی با وقوع پدیده گردو غبار، شعاع دید به کمتر از صد متر رسیده است، با توجه به اینکه رفته رفته سایر استان ها با این معضل روبه رو شدند، سلامت جامعه به خطر افتاده است. تاثیرات خاصی بر روی کودکان، سالمندان، بیماران خاص، گونه های آبزی، محصولات کشاورزی، گذاشته است.
وی در پایان اظهار کرد: مراجعه کنندگان به بیمارستان و مراکز بهداشتی از 20 تا 60 درصد در خوزستان افزایش و 900 میلیارد تومان خسارت به کشاورزان وارد شد.
خبرنگار: مریم کروشاوی