به گزارش آراس : در این مراسم ابتدا حاج علی محمدی رییس ستاد شمال خوزستان به ایراد سخن پرداخت وی با اشاره به اهمیت شرکت در انتخابات گفت:روحانی متعلق به هیچ قوم و قبیله و نژادی نیست، همه اقوام به عنوان یک رنگین کمان چشم نواز روحانی را حمایت خواهند کرد و قوم بختیاری در این راه با همه برادران خود در دیکر اقوام کوچک و بزرگ خوزستان تعامل نزدیک خواهد داشت .
در ادامه مراسم علی عماد قائم مقام ستاد مرکزی دکتر روحانی و معاون سابق استاندار نیز در اهمیت شرکت در انتخابات شورا و ریاست جمهوری سخن راند و از عملکرد دولت دفاع کرد.
در این آیین با شکوه که با موسیقی ایل بختیاری رنگ و بوی دیگری گرفته بود، کودک دختری با لباس زیبای بختیاری با تاسی از شعر: هرآن کس که شهنامه خوانی کند ، اگر زن بود پهلوانی کند، به شاهنامه خوانی پرداخت و مورد تشویق و توجه حضار قرار گرفت.
این مراسم که با همت مردم و با نظم مثال زدنی برگزار شد،بدون هر گونه حاشیه و با شور و امید به پیروزی دکتر حسن روحانی به پایان رسید .