
به گزارش آراس:
مدیر حوزه ی مارون، زهره و خیرآباد طرح احیای اراضی دشت های خوزستان و ایلام موسسه ی جهاد نصر پس از بازدید از پروژه روستای درونک از توابع بهبهان به خبرنگار آراس به گفت و گو نشست.
مهندس ساکی با بیان اینکه بخشی از اراضی این روستا مربوط به طرح 550 هزار هکتار است عنوان کرد: این پروژه در روستای درونک بهبهان با احداث 2000هکتار شبکه آبیاری و 800 هکتار تسطیح اساسی و1300 زهکشی زیرزمینی انجام شده است.
وی هدف آغاز به کار این فعالیت را چنین تشریح کرد: هدف از انجام این فعالیت افزایش راندمان آبیاری، کاهش EC خاک و افزایش تولید محصول کشاورزی است. همچنین قصد داریم تا این پروژه فاز دوم با 20 هزار هکتار در بهبهان ادامه پیدا کند.
مدیر حوزه ی مارون، زهره و خیرآباد طرح احیای اراضی دشت های خوزستان و ایلام موسسه ی جهاد نصر تصریح کرد: فعالیت ها این چنینی را در سایر شهرهای استان از جمله رامهرمز با 8 هزار هکتار تسطیح اساسی اراضی، رامشیر با 16هزار هکتار، شادگان 4 هزار هکتار که در حال انجام است، هندیجان 25 هزار هکتار، امیدیه و ماهشهر نیز 3 هزار هکتار صورت پذیرفته است و نگاه ما بر گسترش فعالیت های توسعه ای است.
ساکی از پیشرفت بیش از 12 درصد این پروژه در روستای درونک بهبهان خبر داد و افزود: عملیات پروژه از برج هشت سال 95 آغاز شد، اما بیستم دی ماه تحویل زمین به پیمانکار صورت گرفت. که عملا تاریخ پروژه همان تاریخ تحویل زمین به پیمانکار است.
ساکی اظهار داشت: پروژه در تاریخ بیستم دی ماه به اتمام می رسد و پس از آن به مدت دوماه کارهای تکمیلی رنگ آمیزی و شکل دهی دریچه ها نیز به اتمام می رسد و زمین ها به کشاورزان اعطا خواهد شد. علی رغم اینکه مدت زمان پایان پروژه 15 ماه است، اما در مدت 12 ماه به پایان خواهد رسید.
سارا محسنی-مریم کروشاوی